Nedostupno
Kod
610964
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Jastuk Silver Care Classic S 50x30x10 cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 50.00 cm
Visina 11.00 cm
Dubina 30.00 cm
Težina 0.61 kg
Dodatne informacije
Obrada Mat
Boja Bela
Materijal Tkanina
Stil Moderno
Jedinica kom
Brend SILVER CARE CLASSIC
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 50x30x10
Težina pak 1 (kg) 0.60
Ukupna težina paketa 0.61 kg
Opis proizvoda

Spoljašnja jastučnica: SILVER CARE* (98%PES + 2% PA)

Unutrašnja jastučnica: 100% poliester

Punjenje:100% AIR MEMORY* pena-2800 gr/m2

Memorijska pena je materijal osetljiv na toplotu, njena struktura omogućava prilagođavanje težini i temperaturi tela.Tokom spavanja pruža anatomsku podršku vratnom delu kičme, glavi i ramenima. Opušta mišiće, jer prati liniju tela, vrata i ramena. Prikladan je za spavanje na boku ili leđima, za one koji pate od alergija i astme. Koristi se za sprečavanje boli u vratnom delu kičme, time namenjen osobama kojima ne odgovaraju tradicionalni jastuci.
AIR MEMORY* pena je identičan materijal klasičnoj memorijskoj peni ali je lakša, njena struktura omogućava bolje provetravanje i manje zadržava temperaturu.

SILVER CARE* se odlikuje izuzetnom mekoćom, brzom apsorpcijom vlage i velikom prozračnošću.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda ANATOMSKI JASTUK
Dimenzija 50X30X10 cm
Materijal izrade Jezgro: kalupom oblikovana AIR MEMORY pena (28kg/m3). Presvlaka: Silver Care 250g/m2 dekorativna presvlaka koja zadovoljava Öko Tex Standard 100 (98% PES, 2% PA). Presvlaka je skidiva i periva do 40°C. Upakovan u torbu.
Održavanje Usisavanjem i provetravanjem. Optimalna temperatura u prostorijama 18-22 °C pri čemu vlažnost vazduha ne sme prelaziti 60%
Proizvođač HealthCare Europe doo,Srbija
Zemlja porekla SRBIJA
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga