Nedostupno
Kod
624229
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

KitchenAid KA5KSM175PSEAP kuhinjski robot

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 15.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend KITCHENAID
Ambalaža
Ukupna težina paketa 15.00 kg
Opis proizvoda

Kućište je napravljeno od kvalitetne cinkove legure; Za pripremu testenina, hleba, kolača i drugih ukusnih stvari; Zaštita od prelivanja sastojaka tokom mešanja; Posuda: 4.8 l - od nerđajućeg čelika; Jednostavan za čišćenje; Izuzetan kvalitet izrade; Antiklizajuće nožice za stabilnost prilikom rada; 220 obrt/min

300w

Polklopac za posudu; Posuda od 3 l; Metlica; Pljosnata metlica; Kuka za testo

10 brzina

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga