• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

Dostave i montaže

Zavisno od toga da li kupujete u našim centrima ili online, cene usluge dostave i montaže se razlikuju. Molimo Vas, pažljivo pročitajte tekst koji sledi.


Da li se montaža i dostava naplaćuju i ako da zašto?

Cena ovih usluga nije ugrađena u cene samih proizvoda zato što Emmezeta daje kupcima mogućnost izbora uz garanciju povoljnih cena. Dakle, ako niste zainteresovani za ovu vrstu usluge zašto biste zbog toga plaćali skuplje proizvode? Možda imate veće vozilo ili prijatelja stolara koji se razume u montažu nameštaja? Za sve ostale slučajeve tu su naši profesionalni dostavljači i montažeri koji će brzo, precizno i profesionalno dovesti do vašeg praga ili dostaviti na poslednji sprat zgrade i montirati sve kupljeno u našem prodajnom centru.

Kako funkcioniše dostava ako kupujem u webshopu?

Dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.

Kako dogovaram dostavu i montažu?

Budući da cena dostave i montaže nije uključena u cenu proizvoda bitno je da kod kupovine naglasite da želite tu uslugu i ona će biti aktivirana. Usluge se obračunavaju po cenovniku u zavisnosti od količine i gabarita kupljenih proizvoda.

Da li mogu da dogovorim samo montažu bez dostave?

Naravno, možete da izaberete zbirnu (dostava + montaža) ili pojedinačnu uslugu (samo dostava ili samo montaža). Cena se tada umanjuje za uslugu koju ne koristite.

Za koliko dana možete da mi dostavite kupljeni proizvod?

Kupljene proizvode dostavljamo u roku 3-7 dana. Tačno vreme dostave možete da dogovorite lično u našoj službi za kupce ili putem telefona.

Da li vršite dostavu na području cele Srbije?

Da, dostava je osigurana na području cele Srbije bez Kosova i Metohije.

Kako do usluge montaže ukoliko kupujem u webshopu?

Proizvode kupljene u webshopu dostavljamo na području cele Srbije osim Kosova i Metohije, a usluga montaže je u krugu 100 km od naših centara. Vaš upit rado ćemo primiti u pisanom obliku ili pozivom na info telefon broj 011 22 59 211. Montaža je moguća isključivo nakon obavljene isporuke robe.

Da li ćete prilikom montaže spojiti vodu, struju i plin?

Ne, to ne smemo da činimo. Naša ekipa je specijalizovana isključivo za montažu raznih elemenata i nije ovlašćena i obučena za spajanje na vodu, struju, plin.

Da li su zaposleni Emmezete u mogućnosti da izađu na teren kako bi izmerili prostor?

Naši zaposleni će rado izmeriti prostor umesto vas. Usluga je dostupna za merenje prostora za kuhinju, na teritoriji cele Srbije. Formular za prijavu pronaći ćete ovde.

Da li je kupovina moguća u BiH i da li dostavljete u BiH?

Proizvode trenutno nije moguće kupovati van granica Srbije (bez Kosova i Metohije), pa tako ni u BiH. Dostavu vršimo do granice, a obračun cene dostave zavisi od količine kupljene robe i udaljenosti prodajnog centra od mesta isporuke (vanstandarna usluga).