Nedostupno
Kod
629981
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

LG LHD457 kućni bioskop

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 9.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend LG
Ambalaža
Ukupna težina paketa 9.00 kg
Opis proizvoda

LHD457


DVD kućni bioskop sa 5.1 kanalnim zvučnicima od aramidnih vlakana i snagom od 330 W


Glavne karakteristike  • 5.1 kanalni zvučni sistem, snaga od 330 W

  • DVD Play

  • FM Radio

  • Dolby Digital Sound

  • 1080p


LG LHD457 5.1 Kućni bioskop
 
Doživite iskustvo surround zvuka u Vašem domu pomoc´u LG LHD457 5.1 kućnog bioskopa koji donosi život svakom zvuku koji čujete zahvaljujući 5.1 kanalnom napajanju izlazne snage od 330 W. U Vaš dom donosi bioskopski zvuk i i možete uživati u najboljem kvalitetu zvuka koji hvata najniže i najviše tonove. Nikada nećete propustiti čak ni najmanji udar ili šuškanje lišc´a sa najnovijim dodatkom kuc´nog bioskopa u Vašem životnom prostoru.
 
Realističan Zvuk


Bićete prijatno iznenađeni zapanjujućim kvalitetom zvuka 5.1 sistema izlazne snage od 320W. Dolazi sa bežičnim sabwuferom za visokokvalitetni bas. Pruža 24-bitni / 192 KHz kvalitet zvuka koji donosi muziku i zvuk koji je bez gubitaka. Možete reprodukovati audio zvuk visokog kvaliteta i HD zvuk.


Povezivanje pomoću Bluetooth-a


Možete da povežete kućni bioskop sa svojim mobilnim uređajima putem Bluetooth veze za bežični audio streaming. Dolazi sa Bluetooth standby uređajem za jednostavno povezivanje. Povežite se jednostavno i lako pomoću Bluetooth-a i reprodukujte sadržaj sa Vaših mobilnih uređaja. Stream-ujte audio sadržaj preko Bluetooth veze. Možete snimati CD numere i FM radio programe na Vaš USB pomoću USB direktnog snimanja. Odaberite privatni mod zvuka tako što ćete se povezati na mobilne uređaje preko Wi-Fi-a i uživati u zvuku putem slušalica.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga