Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
629981
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

LG LHD457 kućni bioskop

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

LHD457

DVD kućni bioskop sa 5.1 kanalnim zvučnicima od aramidnih vlakana i snagom od 330 W

 

Glavne karakteristike

  • 5.1 kanalni zvučni sistem, snaga od 330 W
  • DVD Play
  • FM Radio
  • Dolby Digital Sound
  • 1080p

 

LG LHD457 5.1 Kućni bioskop
 
Doživite iskustvo surround zvuka u Vašem domu pomoc´u LG LHD457 5.1 kućnog bioskopa koji donosi život svakom zvuku koji čujete zahvaljujući 5.1 kanalnom napajanju izlazne snage od 330 W. U Vaš dom donosi bioskopski zvuk i i možete uživati u najboljem kvalitetu zvuka koji hvata najniže i najviše tonove. Nikada nećete propustiti čak ni najmanji udar ili šuškanje lišc´a sa najnovijim dodatkom kuc´nog bioskopa u Vašem životnom prostoru.
 
Realističan Zvuk
&n

Dimenzija proizvoda
Težina 9.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend LG
Ambalaža
Ukupna težina paketa 9.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.