Raspoloživo u web shopu
Kod
644136
- +

Ljuljaška sa krovom bež boje

web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.

Ljuljaška sa krovom bež boje

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Livorno ljuljaška 140x200x178cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 140.00 cm
Visina 178.00 cm
Dubina 200.00 cm
Težina 28.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Stil Moderno
Materijal Texilen
Obrada Mat
Tip Klasičan
Vrsta Ljuljaška
Boja Crna
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 147x49x18
Ukupna težina paketa 28.00 kg
Opis proizvoda

sa krovom bež boje + 2 jastuka
pojačani crni textilen 4x4
tamno sivi mat metal
nosivost do 160 kg


*Preporučuje se korišćenje ljuljaške uz maksimalan oprez i pažnju!
Nikako ne koristiti ljuljašku na način koji bi mogao dovesti do povređivanja Vas i osoba u Vašem okruženju.
Ova ljuljaška nije namenjena za jako ljuljanje, odbacivanje prilikom ljuljanja i sl!
Preporučuje se samo lagano njihanje!
Voditi računa o postavljanju ljuljaške na ravnu, čvrstu podlogu. Podloga nikako ne sme biti klizava!*


Uputstvo za montažu preuzmite ovde.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1:2017; SRPS EN 581-2:2016; SRPS EN 17
Tip proizvoda LJULJAŠKA
Dimenzija 140x200x178 cm
Materijal izrade Konstrukcija ljuljaške izrađena je od metalnih cevastih profila. Sedalni deo ljuljaške je obložen plastičnom mrežom i PU penom. Tenda ljuljaške je od metalnih cevastih profila i tekstilne tkanine. Pomoćni materijali: plastične stope, plastične zaptivke, obloge od sunđera, gumene obloge, imbus vijci, podloške i navrtke. Završna obrada: boja za metal.
Održavanje Nameštaj sa metalnom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Osušiti prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučuje se naneti zaštitno sredstvo (najmanje jednom godišnje kako bi se sprečila pojava rđe). Jastuke od poliestera je potrebno ukloniti sa nameštaja pre njihovog čišćenja. Mrlje ukloniti pomoću sunđera, blagog sapuna i vode. Kako bi izbegli eventualno stvaranje buđi, potrebno je jastuke u potpunosti osušiti pre upotrebe ili odlaganja. Neke vrste poliestera su same po sebi otporne na buđ, ukoliko i inače u svom prostoru imate problema sa buđi, preporuka je koristiti kombinaciju: 1 šolja izbeljivača, 2 šolje deterdženta i 4L vode za čišćenje. Kombinaciju je potrebno dobro izmešati i poprskati po celom jastuku. Tako natopljeno treba da stoji bar 30min., nakon toga jastuk izribati i isprati čistom vodom. Osušiti. Prilikom odlaganja jastuka (van sezone) ne umotavati jastuk folijom- sprečava jastuku provetravanje pa može doći do stvaranja buđi.
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!