Raspoloživo u web shopu
Kod
639306
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostupno za isporuku od 14.08.2022. Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Matrix memory naddušek 120x190x3,5cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 120.00 cm
Visina 3.00 cm
Dubina 190.00 cm
Težina 4.05 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Povećanje količine 1.000000
Periva presvlaka na 30°C
Materijal Tkanina
Stil Moderno
Boja Bela
Po meri Ne
Model Matrix Memory
Za dušek veličine 120x190 cm
Tip Memory pena
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 40X40X120
Ukupna težina paketa 4.05 kg
Opis proizvoda

Jezgro: MEMORY pena (42kg/m3) visine 3  cm


Presvlaka: Anti Mite* tkanina (100% poliester)


Ukupna visina naddušeka: 3,5 cm


Pruža dodatnu udobnost i formira se prema obliku tela.
Koristi se na postojećim dušecima i ležajevima. Izuzetno udobno spavanje omogućava na izvlačnim krevetima i na sedećim garniturama gde niste u mogućnosti birati dušek prilikom kupovine.


Anti Mite* tkanina poseduje zaštitu protiv grinja i ostalih mikroorganizama.


KADA KUPITI NADDUŠEK OD MEMORY PENE
Memory pena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Napre je primenjen u izradi medicinske opreme dok je za masovniju proizvodnju postao dostupan tek poslednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih dušeka i jastuka.
Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom. Na nižim temperaturama je čvrsta a pod uticajem telesne toplote ‘‘mekša’‘ i postepeno se oblikuje i prilagođava položaju i težini tela spavača. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osećaj spavanja na takvoj podlozi često se opisuje kao osećaj bestežinskog stanja! Kod promene položaja tela tokom spavanja podloga se ponovo lagano prilagođava pa je okretanje usled neudobnog pritiska na ovoj podlozi znatno smanjeno. Memory naddušek od visokoelastične pene ima izvrstan antidekubitalni učinak i pravo je rešenje za probleme obamrlosti, utrnjenosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija.
Naddušeci od visokoelastične pene imaju veću gustinu od ostalih poliuretanskih dušeka zbog čega su teži i tvrđi na prvi dodir. Od gustine zavisi i brzina kojom reagiraju na toplotu tela – što je gustina veća pena reaguje sporije i ugiba se postepeno.
Naddušek od memorijske pene osetljivim osobama garantuje smanjenje bolnog površinskog pritiska a dinamičnim osobama nudi mogućnost izbora. Dugovečan je i lagan za održavanje.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda NADDUŠEK
Dimenzija 120x190x3 cm
Materijal izrade Jezgro: 3 cm memory pene (42kg/m3). Presvlaka: antialergijska tkanina Vitality Skin Care 220 gr. (100% poliester), zadovoljava zahteve Öko-Tex Standarda 100. Sa donje strane nalaze se 4 elastične trake za lakše pričvršćivanje naddušeka. Presvlaka skidiva i periva na 30°C.Dimenzije 80 i 90 cm širine upakovane u praktičnu torbu.
Održavanje Usisavanjem i provetravanjem. Obavezno redovno okretanje naddušeka. Optimalna temperatura u prostorijama 18-22 °C pri čemu vlažnost vazduha ne sme prelaziti 60%.
Proizvođač FlexyFlex SRL,Italija
Zemlja porekla ITALIJA
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga