Raspoloživo u web shopu
Kod
g1mlilialoevera
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi Količina
1 - Nedostupno: Mlily Aloe Vera naddušek 80x200x5cm
1 - Nedostupno: Mlily Aloe Vera naddušek 80x200x5cm
akcija
6.599,00 din.
2 - Nedostupno: Mlily Aloe Vera naddušek 90x200x5cm
akcija
6.599,00 din.
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Mlily Aloe Vera naddušek više dimenzija

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Jezgro: AIR MEMORY* pena (28kg/m3) visine 3 cm
Presvlaka: ALOE VERA* tkanina (100% poliester), skida se i pere na temperaturi do 40°C
Ukupna visina naddušeka: 5 cm

Pruža dodatnu udobnost i formira se prema obliku tela. Koristi se na postojećim dušecima i ležajevima. Izuzetno udobno spavanje omogućava na garniturama za sedenje sa funkcijom ležaja gde niste u mogućnosti birati dušek prilikom kupovine.
PAKOVANJE: vakumiran, u praktičnoj torbi

ALOE VERA* ima povoljan uticaj na kožu i njenu regeneraciju tokom spavanja

AIR MEMORY* sadrži sva vrhunska svojstva klasične memorijske pene, uz to je prozračnija, lakša i manje "greje"

 

KADA KUPITI NADDUŠEK OD MEMORIJSKE PENE

Memorijska pena je materijal na bazi poliuretana nastao i razvijen u laboratorijima NASA-e. Prvo je primenjivan u izradi medicinske opreme dok je za masovnu proizvodnju postao dostupan tek poslednjih nekoliko godina i to prvenstveno u izradi kvalitetnih dušeka i jastuka.
Termoelastična pena ima svojstvo da reaguje u dodiru sa toplotom. Na nižim temperaturama je čvrsta, a pod uticajem telesne temperature postepeno menja kontura dušeka i prilagođava položaju i težini tela. Tako je rasterećenje pritiska gotovo potpuno. Osećaj pri ležanju i spavanju na takvoj podlozi često se opisuje kao osećaj bestežinskog stanja! Kod promene položaja tela tokom spavanja podloga se ponovo lagano prilagođava na okretanje i osećaj neudobnog pritiska na ovoj je podlozi znatno smanjeno. Memorijski dušek od viskoelastične pene ima izvrstan antidekubitalni učinak i pravo je rešenje za probleme utrnjenosti i bolne ukočenosti do kojih dovodi loša površinska cirkulacija.
Dušeci od viskoelastične pene imaju veću gustoću od ostalih poliuretanskih dušeka zbog čega su teži i tvrđi na prvi dodir. Od gustine zavisi i brzina kojom reaguju na toplotu tela – što je gustoća veća pena reaguje sporije i savija se postepeno.
Dušek od memorijske pene osetljivim osobama garantuje smanjenje bolnog površinskog pritiska, a dinamičnim osobama nudi mogućnost izbora. Dugovečan je i lagan za održavanje.

Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend aloe vera

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga