Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
21044491
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Sony STRDN1060 7.2-kanalni AV risiver za kućni bioskop

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda
Prenesite doživljaj kućne zabave na uzbudljive nove nivoe uz STR-DN1060. Samo jedna veza vas deli od obuhvatajućeg doživljaja gledanja, uz podršku za HDCP 2.2 i MHL 3.0, za gledanje sadržaja iz 4K programa, kao i sa pametnih telefona. Tu je i povećavanje rezolucije na 4K za HD izvore, a HD zvuk vam omogućava da doživljaj nastupa uživo prenesete u dnevnu sobu. Prepustite se zvuku koji ispunjava prostoriju uz 7 okružujućih kanala i 2 niskotonca – daju 165 W (RMS) izlazne snage po kanalu Za detaljan kvalitet slike, tu je podrška za 4K video i funkcija povećavanja rezolucije, uz 6 HDMI ulaza i 2 HDMI izlaza za povezivanje video i audio opreme. Bežično prenosite muziku i video zapise na risiver pomoću NFC tehnologije jednim dodirom, Bluetooth® i Wi-Fi® veze – ili povežite USB uređaj da biste reprodukovali muziku. Opremljen podrškom za HDCP 2.2 za usluge prenosa u 4K rezoluciji i za MHL 3.0 radi gledanja 4K video sadržaja na telefonu preko televizora, STR-DN1060 vam olakšava da doživljaj
Dimenzija proizvoda
Težina 6.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend SONY
Ambalaža
Ukupna težina paketa 6.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda ELEKTRONIKA ZA ZABAVU
Proizvođač MISON D.O.O.,
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu