Raspoloživo u web shopu
Kod
634714
25.599,20 din.
akcija
akcija
Od 18.6.2021. do 24.6.2021.
31.999,00 din.
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Murano sto 140x80x75cm sivi mozaik

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 140.00 cm
Visina 75.00 cm
Dubina 80.00 cm
Težina 63.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Materijal Metal
Stil Klasično
Obrada Mat
Vrsta Sto
Tip Klasičan
Boja Siva
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 61x150x17
Ukupna težina paketa 63.00 kg
Opis proizvoda

sto sa mozaik motivom - keramičke pločice
metalna konstrukcija lakirana u crnu mat boju

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1:2017; SRPS EN 581-3:2017; SRPS EN 17
Tip proizvoda STO
Dimenzija 140x80x75 cm
Materijal izrade Konstrukcija stola urađепа је od metalnih cevastih pгofila, ploča stola је od lima, betona i keramike. Ostali mateгijali: plastične stopice, imbus vijci i platпe. Završпа оbгаdа za metal.
Održavanje Brišući pločice svaki dan pomoću vode, uz obavezno sušenje sunđerom ili krpom, izbeći ćete ukorenjenu i slojevitu prljavštinu i buđ koja se može nakupiti na površini. Ako primetite da su vam fuge između pločica počele da tamne, napravite rastvor od 1/4 šoljice blagog deterdženta pomešanog sa 10 litara vode. Uzmite sunđer, natopite u tečnost i očistite područja koja su zahvaćena prljavštinom. Jednom kad dobro očistite, isperite vodom. Kada čistite pločice nikad ne upotrebljavajte gruba, abrazivna sredstva - ona mogu oštetiti površinu pločica. Nameštaj sa metalnom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Može se čistiti pomoću creva za vodu ili kompresorskog perača (miniwash). Potrebno je jednostavno pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu sa nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jedanput godišnje) namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti (kako bi se izbegla pojava rđe).
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga

Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!