Raspoloživo u web shopu
Kod
613357
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Wave ugaona zidna polica bela

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Debljina stranica 38 mm.
Nosivost svake police maksimalno do 4 kg.
Bela mat lakirana.

Dimenzija proizvoda
Širina 60.00 cm
Dubina 25.00 cm
Visina 3.80 cm
Težina 1.75 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod je montiran
Materijal Iverica
Boja Bela
Stil Moderno
Obrada Mat
Tip Ugaone police
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 63x26,5X5
Težina pak 1 (kg) 1.75
Ukupna težina paketa 1.75 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda UGAONA ZIDNA POLICA
Dimenzija 60x23,5x3,8 cm
Materijal izrade Medijapan ploča (MDF) debljine 38 mm; nitrocelulozni lak (NC); metalni sistem za pričvršćivanje za zid.
Održavanje Povremeno obrisati vlažnom, dobro oceđenom krpom, uz upotrebu blagog deterdženta. Nikako ne upotrebljavati abrazivna sredstva jer bi moglo doći do oštećenja. U setu za montažu nisu priloženi vijci za pričvršćivanje za zid. Molimo vas da iste odaberete prema vrsti zida na koji fiksirate police (knauf, beton, cigla...) Svakako vodite računa da je navedena nosivost police relativna i da zavisi od vrste zida, dužini vijaka kojima se ista pričvršćuje za zid i da ne može u svakoj situaciji podneti opterećenje koje je navedeno na deklaraciji. Na deklaraciji je navedena maksimalna nosivost police.
Proizvođač Fujian Longyan Duoyuan Enterprise Co, Ltd.,Kina
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu