Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
607361
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Blanco Mida kuhinjska slavina bela

Dodajte u listu želja
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Molimo vas da u centrima uplatite akontaciju u iznosu 20% od cene. Odmah ćemo vas informisati o roku isporuke, načinu preuzimanja ili dogovoriti moguću dostavu.
Opis proizvoda

Pomična slavina za visok pritisak. Materijal: silgranit. Slavina pomična za 360° čime se proširuje radni radijus. Visoka slavina za jednostavno punjenje velikih lonaca i vaza.

Dim. 33×18 cm.

U prodajnim centrima mogućnost porudžbine u bojama: antracit, sivi kamen, alumetalik, jasmin, šampanjac, tartuf i boja kafe.

Dimenzija proizvoda
Težina 2.16 kg
Dodatne informacije
Obrada Mat
Materijal Granit
Boja Bela
Stil Moderno
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 8
Ukupna težina paketa 2.16 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.