Nedostupno
Kod
35854
Cena se odnosi na baznu kompoziciju
Opis proizvoda...
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Nolte eco kuhinja model Valencia

Dodajte u listu želja
Naruči u prodavnici
Ovaj proizvod potrebno je naručiti od proizvođača po specifikacijama kupca, uz uplatu akontacije. Prodaja je moguća samo u prodajnim centrima. Dodatne informacije o proizvodu, uzorcima i mogućnostima dobićete kod prodavca.
Dimenzija proizvoda
Širina 250.00 cm
Visina 222.00 cm
Dubina 60.00 cm
Težina 250.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Jedinica kom
Povećanje količine 1.000000
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 250x60x222
Ukupna težina paketa 250.00 kg
Opis proizvoda

NOLTE ECO je ekonomična linija nemačkih kuhinja koja iako minimalizirana, ima dovoljno mogućnosti za opremanje bilo koje kuhinje. NOLTE ECO predstavlja premium proizvode najvišeg kvaliteta po povoljnoj ceni. Inspirisana vlastitom vizijom stvaranja praktičnih kuhinja, kompanija Nolte je pokazala svoje tehnološke mogućnosti, prepoznajući i individualne potrebe svojih kupaca i prilagodila ih njihovom životnom stilu i prihodima.
NOLTE ECO je program u prihvatljivom cenovnom razredu sa funkcionalnim dizajnom, kao što Nolte kaže: „Najbolji odnos cene i kvaliteta!“. Namenjena je kupcima koji cene visokokvalitetne kuhinje po povoljnim cenama. NOLTE ECO linija uključuje 37 varijanti frontova, u 10 cenovnih razreda, uključujući razne mogućnosti  prilagođavanja bilo kom prostoru, kako bi Vam omugućili jednostavnije i funkcionalnije korišćenje kuhinje. Ujednačenost unutrašnjosti svih elemenata belom bojom, doprinosi eleganciji i jednostavnosti ovih kuhinja uz velike uštede.


U ponudi oko 1000 različitih elemenata. Struktura-korpus : troslojna oplemenjena iverica debljine 16mm, presvučena melaminskom folijom. 39 različitih boja i modela frontova u 5 izrada: melamin mat ili visoki sjaj , folija, lak u mat boji ili visokom sjaju. Izaberite između 9 boja korpusa, 41 boja radnih ploča u 3 debljine ; 25mm, 40mm i 50mm, 31 modela ručkica te velikog izbora zidnih panela, jednobojnih ili sa različitim motivima. Veliki izbor dodatne opreme i ugradnih uređaja, iz eco nolte programa koji se mogu kupiti isključivo uz kupovinu kuhinje. Na navedenom modelu frontovi su mat folija 20 mm i dolazi u 2 boje : bela i magnolija.


Prilikom izrade kuhinja po meri ima puno mogućnosti koje mogu bitno uticati na konačnu cenu. Najtačniji način računanja cene
ovog modela kuhinje je projektovanje u Emmezeta prodajnom centru. Projektovanje idejnog rešenja kuhinje i naše savetovanje za vas je besplatno. Po realizaciji porudžbine i kupovine  predajemo vam i kompletnu projektnu dokumentaciju.


Želite saznati više i rezervisati svoj termin? Kliknite ovde.


3D projektovanje kuhinja

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.