Raspoloživo u web shopu
Kod
626331
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Panama ljuljaška sa ležajem

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

za 3 osobe, nosivost do 240 kg.
metalna konstrukcija svetlo sive boje/siva tkanina

jastuk na sedištu i leđima debljine 8 cm

dodatna 2 dekorativna jastuka

funkcija ležaja - dimenzija ležaja 190x100 cm

 

*Preporučuje se korišćenje ljuljaške uz maksimalan oprez i pažnju!
Nikako ne koristiti ljuljašku na način koji bi mogao dovesti do povređivanja Vas i osoba u Vašem okruženju. Ova ljuljaška nije namenjena za jako ljuljanje, odbacivanje prilikom ljuljanja i sl!
Preporučljivo je samo lagano njihanje!
Voditi računa o postavljanju ljuljaške na ravnu, čvrstu podlogu. Podloga nikako ne sme biti klizava!*

Dimenzija proizvoda
Širina 232.00 cm
Dubina 125.00 cm
Visina 165.00 cm
Težina 47.80 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Boja Siva
Materijal Metal
Stil Moderno
Obrada Visoki sjaj
Materijal izrade Metal
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 230x57x29
Težina pak 1 (kg) 47.80
Ukupna težina paketa 47.80 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1:2017; SRPS EN 581-2:2016; SRPS EN; S
Tip proizvoda LJULJAŠKA
Dimenzija 232x125x165 cm
Materijal izrade Noseća konstrukcija izrađena je od metalnih cevastih profila. Sedalni i leđni deo ljuljaške je izrađen od metalnih cevastih profila obloženih tekstilnom tkaninim, poliuretanskom penom. Tenda ljuljaške je od metalnih cevastih profila i tekstilne tkanine. Pomoćni materijali: PVC stope, opruge, metalni vijci, imbus vijci, podloške, navrtke, rajsferšlus, čičak traka, plastični spojni elementi sa vijkom i plastične stope. Završna obrada: boja za metal.
Održavanje Nameštaj sa gvozdenom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu možete naneti zaštitno sredstvo namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti. Uzmite u obzir da su određeni proizvodi od metala već sami po sebi vodootporni što samo čišćenje i održavanje čini mnogo lakšim. Jastuke treba čuvati u zatvorenom prostoru. Tokom godine (van letnje sezone) potrebno je prekriti nameštaj zaštitnom presvlakom ili folijom.
Proizvođač Xian Cheng Commerical (Thailand) Company,Tajland
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu