Nedostupno
Kod
636209
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Panasonic ES-EL2A-A503 epilator

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 18.00 cm
Visina 20.00 cm
Dubina 7.50 cm
Težina 0.72 kg
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Boja Siva
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.72 kg
Opis proizvoda

ES-EL2A 


Glava je 30 % šira i naginje se za 90° radi prilagođenja obliku tela. I sistem dvostrukih diskova sa 60 pinceta za još veću glatkoću svakim potezom. Uz praktičnu torbicu i četku za čišćenje.


Udvostručite diskove


Zašto biste imali samo jedan disk kada možete imati dva? U sistemu dvostrukih diskova drugi disk hvata dlačice koje je prvi propustio. Rezultat? Uklanja dlačice s manje napora.


Odredite brzinu


Ponekad želite veću, a ponekad manju brzinu. Serija EL zato omogućuje 3 postavke brzine tako da možete odabrati onu koja odgovara pojedinom delu tela. A budući da je potrebno samo dotaknuti dugme, kliske i sapunaste ruke ne predstavljaju nikakav problem.


Široko znači glatko


Veličina je važna. Zbog toga smo seriji EL dali 30 % širu glavu* od klasičnih depilatora. To znači da ima mesta za 60 pinceta. A više pinceta znači veću glatkoću kao iz salona i kožu bez zaostalih dlačica svakim potezom. * U poređenju s klasičnim Panasonic depilatorima.


Fleksibilnost


Seriju EL dizajnirali smo misleći na ona nespretna i teško dohvatljiva mesta. Zbog toga dolazi sa fleksibilnom glavom koja se zaokreće za 90° kako bi se prilagodila obliku tela i ostala u kontaktu sa kožom. Tako dobijate glatkoću bez napora.


Pokušajte na mokro ili suvo


Budući da je serija EL u potpunosti vodootporna, možete je koristiti u kadi i uklanjati dlačice dok vam topla voda omekšava kožu. Ili pod tušem uz penasti gel za tuširanje. Ili, ako nemate vremena ni za što navedeno, jednako dobro radi i na suvo.


Nežnije, brže, glađe


Postignite dugotrajnu glatkoću 3-delnim kompletom koji uključuje višefunkcijsku depilacijsku glavu za noge i ruke, praktičnu torbicu i četku za čišćenje.


Vrsta diska: Dvostruki diskovi
Broj pinceta: 60
Podešavanje brzine: 3 (moćna/normalna/mekana)
bežično: Da
Vreme punjenja/rada: 1 sat/30 min
LED lampica: Da
MOKRO/SUBO korišćenje: Da
Mogućnost pranja: Da
Univerzalna voltaža: Da (pretvarač napona 100-240 V)
Veličina aparata ( V x Š x D): 16,3 x 6,7 x 4,7 cm
Težina: 170 g (bez kabla i dodatka)
NAPOMENE: Sve vrednosti su približne.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga