locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Panasonic ES-EL8A-P503 epilatior

Opis proizvoda
Cena dostave
Deklaracija
Prilozi i upustva
  • Dimenzija proizvoda
  • Širina: 23.00 cm
  • Visina: 20.00 cm
  • Dubina: 8.00 cm
  • Težina: 0.98 kg
  • Dodatne informacije
  • Unit: kom
  • Ambalaža
  • Ukupna težina paketa: 0.98 kg
Opis proizvoda

ES-EL8A 

Glava je 30 % šira i naginje se za 90° radi prilagođenja obliku tela. Uz sistem dvostrukih diskova sa 60 pinceta za još veću glatkoću svakim potezom. Sadrži i niz korisnih glava, uključujući nežan poklopac za osetljiva područja, manju depilacijsku glavu za prepone i pazuhe, glave brijača i trimera, kao i češalj za prepone i nastavke za negu stopala. To sve uz praktičnu torbocu sa četkom za čišćenje.

Udvostručite diskove

Zašto biste imali samo jedan disk kada možete imati dva? U sistemu dvostrukih diskova drugi disk hvata dlačice koje je prvi propustio. Rezultat? Uklanja dlačice s manje napora.

Odredite brzinu

Ponekad želite veću, a ponekad manju brzinu. Serija EL zato omogućuje 3 postavke brzine tako da možete odabrati onu koja odgovara pojedinom delu tela. A budući da je potrebno samo dotaknuti dugme, kliske i sapunaste ruke ne predstavljaju nikakav problem.

Široko znači glatko

Veličina je važna. Zbog toga smo seriji EL dali 30 % širu glavu* od klasičnih depilatora. To znači da ima mesta za 60 pinceta. A više pinceta znači veću glatkoću kao iz salona i kožu bez zaostalih dlačica svakim potezom. * U poređenju s klasičnim Panasonic depilatorima.

Fleksibilnost

Seriju EL dizajnirali smo misleći na ona nespretna i teško dohvatljiva mesta. Zbog toga dolazi sa fleksibilnom glavom koja se zaokreće za 90° kako bi se prilagodila obliku tela i ostala u kontaktu sa kožom. Tako dobijate glatkoću bez napora.

Pokušajte na mokro ili suvo

Budući da je serija EL u potpunosti vodootporna, možete je koristiti u kadi i uklanjati dlačice dok vam topla voda omekšava kožu. Ili pod tušem uz penasti gel za tuširanje. Ili, ako nemate vremena ni za što navedeno, jednako dobro radi i na suvo.

Nežnije, brže, glađe

Postignite dugotrajnu glatkoću 9-delnim kompletom korisnih glava i nastavaka. Za brzo i nežno uklanjanje dlačica, čak i na najosjetljivijim područjima.

Vrsta diska: Dvostruki diskovi
Broj pinceta: 60
Podešavanje brzine: 3 (moćna/normalna/mekana)
bežično: Da
Vreme punjenja/rada: 1 sat/30 min
LED lampica: Da
MOKRO/SUBO korišćenje: Da
Mogućnost pranja: Da
Univerzalna voltaža: Da (pretvarač napona 100-240 V)
Zamena: WES2W31Y (nega stopala)
Veličina aparata ( V x Š x D): 16,3 x 6,7 x 4,7 cm
Težina: 170 g (bez kabla i dodatka)
NAPOMENE:
Sve vrednosti su približne.

Kod:
636203

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!