Nedostupno
Kod
21039096
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Panasonic ES-RT37-S503 aparat za brijanje

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 19.00 cm
Visina 23.90 cm
Dubina 6.00 cm
Težina 0.80 kg
Dodatne informacije
Povećanje količine 1.000000
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.80 kg
Opis proizvoda

Aparat za brijanje Panasonic


ES-RT37 Mogućnost punjenja aparata ES-RT37


Uredno brijanje sa pred-brijanjem i podrezivanjem vrlo kratke brade.


Sistem brijanja sa tri oštrice za brzo brijanje uz samu kožu


Tri oštrice skraćuju dlačice i režu blizu korena za postizanje glatkog brijanja. Oštrice koje savršeno obavljaju dve različite uloge osiguravaju brzo i temeljito brijanje Neverovatno precizno brijanje uz samu kožu je takođe osigurano zahvaljujući unutrašnjim oštricama koje su naoštrene pod oštrim uglom od 30 stepeni do nanonivoa. Tri oštrice skraćuju dlačice i režu blizu korena za postizanje glatkog brijanja. Oštrice koje savršeno obavljaju dve različite uloge osiguravaju brzo i temeljito brijanje Neverovatno precizno brijanje uz samu kožu je takođe osigurano zahvaljujući unutrašnjim oštricama koje su naoštrene pod oštrim uglom od 30 stepeni do nanonivoa.


Novi klizni trimer sa oštricama pod uglom od 45 stepeni


Pogodan za precizno oblikovanje brkova ili zalisaka. Oštrice pod uglom od 45 stepeni osiguravaju brzo i ugodno podrezivanje.


Višestruke zakrivljene oštrice


Zaobljene vanjske mrežice ugodno prijanjaju uz kožu, čak i ispod brade, kako bi osigurale temeljito brijanje uz samu kožu preko cele površine. Zaobljene vanjske mrežice ugodno prijanjaju uz kožu, čak i ispod brade, kako bi osigurale temeljito brijanje uz samu kožu preko cele površine.


Fleksibilna pokretljiva glava


Pokretljiva glava prati linije vašeg lica za lako i brzo brijanje. Pokretljiva glava prati linije vašeg lica za lako i brzo brijanje.


Mokro / suvo brijanje, brijanje uz korišćenje pene


Uživajte u pogodnostima suvog korišćenja ili koristite penu ili gel za brijanje za nežno i glatko brijanje


Periv


Vodootporni dizajn vam omogućava da aparat saperete pod tekućom vodom za lako i higijensko održavanje. * Pre pranja odvojite nastavak mrežice i uključite brijač kako biste pokrenuli vibracije. LED indikator u 3 koraka pokazuje status punjenja i preostali kapacitet baterije, što vam omogućava da znate kada je neophodno napuniti aparat, te kada je punjenje završeno.


Broj modela: ES-RT37
Vreme punjenja: Približno 1 sat
Dimenzije (Š x V x D): Približno 164 x 65 x 50 mm
Težina: Približno 180 g

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda HIGIJENA I NEGA
Proizvođač MISON D.O.O.,
Zemlja porekla CHN
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga