Nedostupno
Kod
21152319
akcija
39.999,00 din.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Panasonic HC-V270EP-K video kamera

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Snažno zumiranje od 90x i stabilne fotografije Pametno zumiranje od 90x približava udaljene predmete. Funkcija ravnog snimanja i otkrivanje drhtanja ruku duž pet osi osiguravaju lepotu slike. Wi-Fi omogućava jednostavno povezivanje, udaljeno snimanje i deljenje s pametnim telefonima. Pametno zumiranje od 90x / optičko zumiranje od 50x: Ovaj vam model omogućuje snimanje predmeta koji su predaleko da biste ih mogli jasno snimiti klasičnim funkcijama zuma. Funkcija ravnog snimanja automatski otkriva i ispravlja zakretanje snimljenih slika. Tu je postavku moguće namestiti na jedan od tri različita stepena (isključeno, normalno, jako), zavisno od uslova snimanja. HYBRID O.I.S. + koristi ispravljanje duž pet osi za potpuno uklanjanje zamućenja na širokougaonim snimkama i onim snimljenima zumom. Time se omogućuje snimanje oštrih, jasnih slika rezolucije 4K i u drugim formatima, bez zamućenja i u gotovo svim uslovima snimanja. NFC omogućuje povezivanje pametnog telefona ili ta

Dimenzija proizvoda
Težina 237.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend PANASONIC
Ambalaža
Ukupna težina paketa 237.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda KAMERA
Proizvođač ROAMING ELECTRONICS DOO,
Uvoznik ROAMING ELECTRONICS DOO
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga