Nedostupno
Kod
635856
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Panasonic SC-HC410EG-K mikro linija

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 48.00 cm
Visina 28.00 cm
Dubina 16.00 cm
Težina 3.00 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Panasonic
Jedinica kom
Brend PANASONIC
Ambalaža
Ukupna težina paketa 3.00 kg
Opis proizvoda

Izlazna snaga: 40W Radio tjuner: FM Boja: Crna
Tip: Mikro linija
Izlazna snaga: 40W
Radio tjuner: FM
Boja: Crna
Optika: CD Plejer
Podržani diskovi: CD-R/-RW
USB: 1
Radio tjuner: FM
Memorija za stanice: 30
RDS: Da
Bluetooth: Da
Analogni audio ulaz: 1
Podrška za mobilne uređaje: Panasonic Music Streaming aplikacija: iOS, Android
Ostale karakteristike:   
Ekvilajzer: 4 unapred podešene postavke ujednačivača
Ručni ekvilajzer: Bass / Treble
Bežična reprodukcija zvuka


SC-HC410EG-K Tanak, elegantan i kompaktan mikro sistem SC-HC410
Jednostavan i kompaktan oblik sa daškom profinjenosti. HC410 savršeno odgovara enterijeru vaše sobe. Štaviše, novoopremljena funkcija Space Tune ™ optimizuje zvuk na različite položaje kako bi pružila autentičnu akustiku za izvrsno iskustvo slušanja.


Space Tune™ optimizuje zvuk za različite položaje
Model HC410 je prvi u seriji HC koji ima funkciju Space Tune™ koja podešava frekvenciju tako da odgovara različitim položajima. Ova funkcija nudi unapred podešene funcije za tri položaja — blizu zida, na zidu ili blizu ugla.


Zvučnici od 8 cm punog opsega i zaokrenuti akustični priključak
Zvučnici imaju zakrivljeni akustični priključak jedinstvenog oblika koji je dizajniran za povećanje rezonance. Uživajte u basovima bogatijim i jačim nego što možete da zamislite zahvaljujući tankom kućištu koji ne ugrožava kvalitet.


Prirodni zvuk sa minimalnim smetnjama ili izobličenjem
Doživite muziku tačno onako kako treba zahvaljujući LincsD-Amp pojačavačy. Najnovija inovativna verzija ove tehnologije uspeva da ispravi probleme kao što su podrhtavanje i šum napajanja koji obično dovode do izobličenja u reprodukciji digitalne muzike.


Usklađeni minimalizam
Horizontalne i vertikalne linije formiraju minimalistički okvir, a najfiniji materijali proizvode teksturu visokog kvaliteta. Model HC410 poseduje jednostavan, sofisticiran dizajn koji se uklapa u bilo koji enterijer. Može da se montira na zid na bilo kom mestu ili lokaciji. Neka muzika i dizajn naglase vašu životnu sredinu.


Pažljivo birani materijali
Prednja ploča modela HC410 je napravljena od čistog aluminijuma, a zvučnici su prekriveni plastikom. Tanki završni sloj daje mat izgled prednjoj ploči od aluminijuma, čime se ublažava kontrast materijala. Visoki kvalitet koji nudi samo pravi metal je kombinovan sa teksturom materijala zvučnika kako bi se pružio visokokvalitetni izgled.


AUX-IN automatska reprodukcija za audio uređaje i uređaje za puštanje sadržaja
U AUX-IN jednostavno priključite svoj postojeći audio uređaj ili uređaj za puštanje sadržaja, poput uređaja Chromecast Audio. Čak i ako je HC410 isključen, signal sa uređaja će se prepoznati, pa će se on automatski uključiti, a muzika će se reprodukovati iz AUX terminala.


Puštajte omiljenu muziku bežično
HC410 može da reprodukuje audio datoteke sa vašeg pametnog telefona, tableta ili drugih uređaja putem Bluetooth® povezanosti. Možete jednostavno da uživate u svojoj omiljenoj muzici ako instalirate aplikaciju Panasonic Music Streaming koja vam omogućava da kreirate listu za reprodukciju ili da "privučete i ispustite" datoteke kako biste promenili redosled pesama za reprodukciju.


NAPOMENE:
*1 Mogućnost reprodukcije može ovisiti o sadržaju, diskovima i kvalitetu snimka.
* 2 Samo USB flash disk. Reprodukcija nije moguća sa prenosivog uređaja (Apple, Android, itd.) uz korištenje USB produžnog kabla.
*3 Preuzmite iz prodavnice App Store. Preuzmite iz prodavnice Google Play™.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga