Raspoloživo u web shopu
Kod
621874
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Philips GC552/40 pegla za vertikalno peglanje

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Neprestana para do 35  g/min, Odvojivi rezervoar za vodu 1.8L ,Snaga 1800W, Hang&Lock, Tehnologija FlexHead ,Prilagodljiva količina pare na 3  nivoa,Silikonsko crevo za paru bez PVC-a, Izuzetno dugački StyleBoard za bolje rezultate od vrha do dna, dodaci - Četkica, Vešalica za odeću, Rukavica za dodatnu zaštitu, Prilagodljiva dvostruka šipka

Dimenzija proizvoda
Širina 46.00 cm
Visina 64.50 cm
Dubina 37.00 cm
Težina 8.09 kg
Dodatne informacije
Boja Roze
Vrsta Napredno glačanje
Proizvođač Philips
Jedinica kom
Brend PHILIPS DAP
Ambalaža
Ukupna težina paketa 8.09 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga