Nedostupno
Kod
21091799
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Philips HPS920/00 fen za kosu

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.00 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Philips
Jedinica kom
Brend PHILIPS DAP
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.00 kg
Opis proizvoda

FEN ZA KOSU PHILIPS Fen za kosu, snaga 2300W, jonsko omekšavanje,profesionlni motor AC


Tip: Profesionalni fen za kosu
Napon: 220-230 V
Snaga: 2300 W
Motor: AC
Brzina sušenja: 120 km/h
Dužina kabla: 3 m
Boja: Crna
Fen za kosu Philips Pro sa 2300 W za brzo sušenje uz manje štetnosti kosi – moguće je uz inovativni i jednistveni usmerivač Style&Protect koji izbegava pregrevanje kose uz jednako odlične radne karakteristike oblikovanja. Osmišljen je kako bi omogućio precizno oblikovanje kose pomoću mlaznice od 6 mm koja istovremeno i neguje kosu. Kada kosu oblikujete pomoću uskog usmerivača, on dolazi vrlo blizu kose a ponekad je i dodiruje. Toplota od 180°C nakuplja se i ošatećuje kosu pregrevanjem. Kod usmerivača Style & Protect dolazi do otvaranja poklopca kada se kosa previše zagreje, čime se oslobađa suvišna toplota i poboljšava snaga oblikovanja.
Ovaj profesionalni fen za kosu snage 2300 W ima snažan protok vazduha. Tako nastaje kombinacija snage i brzine koja sušenje i oblikovanje frizure čini bržom i jednostavnijom.
ThermoProtect temperatura pruža optimalnu temperaturu za sušenje i dodatnu zaštitu od pregrevanja kose. Protok vazduha će biti jednako snažan a rezultati najbolji mogući uz više nege.
Ovaj fen dostiže brzinu sušenja do 120 km/h što omogućava 50% brže sušenje u poređenju sa drugim fenovima.
Regeneracija jonima omogućava sušenje bez statičkog eliktriciteta. Negativno nabijeni joni sprečavaju stvaranje eliktriciteta, regenerišu kosu i čine je glatkom te na taj način pojačavaju njen sjaj. Rezultat je predivno sjajna, glatka kosa bez eliktriciteta.


 

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga