locationsMoja radnja
user-profile
Moj nalog

cart

Philips HPS920/00 fen za kosu

Opis proizvoda
Cena dostave
Deklaracija
Prilozi i upustva
  • Dimenzija proizvoda
  • Težina: 1.00 kg
  • Dodatne informacije
  • Proizvođač: Philips
  • Unit: kom
  • Ambalaža
  • Ukupna težina paketa: 1.00 kg
Opis proizvoda

FEN ZA KOSU PHILIPS Fen za kosu, snaga 2300W, jonsko omekšavanje,profesionlni motor AC

Tip: Profesionalni fen za kosu
Napon: 220-230 V
Snaga: 2300 W
Motor: AC
Brzina sušenja: 120 km/h
Dužina kabla: 3 m
Boja: Crna
Fen za kosu Philips Pro sa 2300 W za brzo sušenje uz manje štetnosti kosi – moguće je uz inovativni i jednistveni usmerivač Style&Protect koji izbegava pregrevanje kose uz jednako odlične radne karakteristike oblikovanja. Osmišljen je kako bi omogućio precizno oblikovanje kose pomoću mlaznice od 6 mm koja istovremeno i neguje kosu. Kada kosu oblikujete pomoću uskog usmerivača, on dolazi vrlo blizu kose a ponekad je i dodiruje. Toplota od 180°C nakuplja se i ošatećuje kosu pregrevanjem. Kod usmerivača Style & Protect dolazi do otvaranja poklopca kada se kosa previše zagreje, čime se oslobađa suvišna toplota i poboljšava snaga oblikovanja.
Ovaj profesionalni fen za kosu snage 2300 W ima snažan protok vazduha. Tako nastaje kombinacija snage i brzine koja sušenje i oblikovanje frizure čini bržom i jednostavnijom.
ThermoProtect temperatura pruža optimalnu temperaturu za sušenje i dodatnu zaštitu od pregrevanja kose. Protok vazduha će biti jednako snažan a rezultati najbolji mogući uz više nege.
Ovaj fen dostiže brzinu sušenja do 120 km/h što omogućava 50% brže sušenje u poređenju sa drugim fenovima.
Regeneracija jonima omogućava sušenje bez statičkog eliktriciteta. Negativno nabijeni joni sprečavaju stvaranje eliktriciteta, regenerišu kosu i čine je glatkom te na taj način pojačavaju njen sjaj. Rezultat je predivno sjajna, glatka kosa bez eliktriciteta.

 

Kod:
21091799

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!