Nedostupno
Kod
609896
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Pioneer DEH-09BT auto radio

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.70 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.70 kg
Opis proizvoda

Glavne karakteristike

Višestruke opcije za slušanje muzike: Radio, CD, smartfon i drugi uređaji koji se mogu povezati preko USB, Aux-in konekcija

Jednostavan za upotrebu - bez neželjenih komplikacija pri vožnji

MOSFET snaga, 4x50W - snažan i pun zvuk

Pregledan  i dobro osvetljen displej, atraktivnog dizajna

Kada ste u vlasništvu PIONEER DEH-09BT autoradija,  teško da ćete ostati bez muzike u vozilu. Jer ovaj uređaj nudi širok dijapazon opcija za povezivanje i uživanje u muzici. Pored radija i CD-ova, možete povezati svoj smartfon ili drugi uređaj koji se može povezati preko USB-a i odabrati svoju omiljenu numeru.

Ovaj proizvod velikana iz sveta auto tehnike vam nudi i opciju povezivanja preko Bluetooth-a, a slaže se i sa iPod, iPhone i iPad uređajima.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga