Nedostupno
Kod
22371504
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana.
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Pioneer DEH-1900UBG auto radio

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend PIONEER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.00 kg
Opis proizvoda

Glavne karakteristike

Jednostavnost i preglednost pri korišćenju

Veliki izbor opcija za uživanje u muzici – Radio, CD, moguće povezivanje sa odgovarajućim uređajima preko USB-a, pa i sa vašim Android smartfonom, Aux-in konekcija

Čist i moćan zvuk – savršen pratilac uz vožnju

Efektan dizajn koji će biti izuzetan dodatak unutrašnjosti vašeg vozila


Vožnja nije situacija u kojoj vam trebaju dodatne komplikacije. Stoga je PIONEER Autoradio DEH-1900UBG napravljen tako da bude jednostavan za korišćenje, pregledan, a opet da vam pruži svo uživanje u muzici koje očekujete. To čini preko nekih starih i poznatih metoda, kao što su radio i CD plejer, ali i preko modernih, poput mogućnosti da se povežete na odgovarajuće uređaje preko USB veze, uključujući tu i Android smartfonove. Prisutan je i Aux-in vid konekcije.

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda ELEKTRONIKA ZA ZABAVU
Proizvođač HELIKOP D.O.O.,
Uvoznik HELIKOP D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga