Nedostupno
Kod
612477
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana.
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Pioneer MVH-390BT auto radio

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.70 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend PIONEER
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.70 kg
Opis proizvoda

Glavne karakteristike

Kristalno čist zvuk – Pretvorite vašu vožnju u uživanje uz moćan, jasan i kvalitetan zvuk koji će vam novi adut japanskog velikana pružiti.

Veliki izbor opcija za slušanje muzike – Pre svega, tu je naravno radio. Zatim, postoje opcije povezivanja USB uređaja preko USB konekcije, Aux-in konekcija, kompatibilnost sa Androidom, iPhone-om i iPod-om, kao i mogućnost povezivanja preko Bluetooth-a.

Pristupačan za korišćenje - PIONEER Autoradio MVH 390BT vam neće praviti probleme pri vožnji. Ovaj uređaj je uređaj lak i pristupačan za upotrebu

Kontroliši autoradio preko svog smartfona – Posebne aplikacije poput  Advanced Remote Control APP(ARC) omogućiće vam povećan nivo komfora i interakcije

PIONEER Autoradio MVH 390BT obiluje različitim modernim opcijama ali nije zaboravio šta mu je

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga