Nedostupno
Kod
620015
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Pioneer MVH-S100UB auto radio

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.70 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.70 kg
Opis proizvoda

PIONEER Autoradio MVH-S100UB je posebno dizajniran u smeru digitalne muzike. Nema slot za diskove, ali ima USB konekciju, kao i Aux in, putem kojih možete povezati odgovarajuće uređaje i slušati muziku. Naravno, tu je i radio sa 24 stanice, obaveštenjima o saobraćaju i memorijom najboljih stanica između ostalog. Uređaj je takođe kompatibilan sa Androidom.

PIONEER Autoradio MVH-S100UB dolazi sa 4 x 50 W snage, sa mogućnošću povezivanja dodatnih komponenti ako vam to nije dovoljno - poput vufera ili pojačala. Ekran je jasno osvetljen, a što se tiče osvetljenja tastera, ono je crvene boje. Uređaj poseduje prednji panel koji se može skinuti, kao i režim uštede energije. Grafički ekvilajzer je tu da dodatno poboljša zvučno uživanje.

 

Model Pioneer MVH-S100UB
Podržan

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga

Prijavite se na besplatan newsletter

kako bi uvek bili u toku sa najnovijim akcijama i ponudama!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×