Raspoloživo u web shopu
Kod
628556
- +
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Remington uređaji nude dodatnu godinu garancije na sve svoje uređaje, za koju je neophodno registrovati uređaj i popuniti formular na zvaničnom sajtu, u roku od 28 dana od datuma kupovine.
Extended guarantee icon
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Remington D7777 fen za kosu

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.60 kg
Dodatne informacije
Garancija 3 godine
Jedinica kom
Brend REMINGTON
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.60 kg
Opis proizvoda

Snaga: 1800W
Tip: Profesionalni
Ionic funkcija: Da
Broj brzina: 2
Broj nivoa temperature: 3
Motor: DC motor
Karakteristike:
Jedinstveni 3D protok vazduha - za optimalne rezultate oblikovanja kose; Dugački kabl od 3 m; Kukica za kačenje; Savršena temperatura oblikovanja optimizovana za kreiranje frizura koje traju; Lagane i ravnomerno raspoređene težine; Hladan mlaz vazduha; Sastav zaključavanja nastavaka pritiskom;
Boja: Bronza
Dodaci: Tanki koncentrator od 7mm; Koncentrator za brzo sušenje od 11mm; Protivklizna podloga; Difuzor;

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga