Raspoloživo u web shopu
Kod
g1rcclaremont
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi Količina
1 - Nedostupno: Claremont dušek 90x200x32 cm 601018
1 - Nedostupno: Claremont dušek 90x200x32 cm 601018
45.999,00 din.
2 - Claremont dušek 160x200x32 cm 601021
75.999,00 din.
3 - Nedostupno: Claremont dušek 180x200x32 cm 606887
85.999,00 din.
- +

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Royal Coil Claremont dušek

Dodajte u listu želja
Dodatne informacije
Online dostupnost Da
Opis proizvoda

JEZGRA: 7 zonsko duplo ortopedsko džepičasto jezgro


PRESVLAKA: Damast dvoslojna antialergijska i antibakterijska presvlaka sa visokim udelom viskoze.


VISINA DUŠEKA: 32 cm


TVRDOĆA DUŠEKA: srednje mekan


Dušek je izrađen od 15 slojeva visokokvalitetnih materijala koji vam osiguravaju ortopedsku podršku i vrhunsku udobnost spavanja. Zbog svoje visine i izuzetnog kvaliteta materijala,  dušek nije potrebno okretati.


 


Dimenzije 90×200 i 180×200 isključivo po porudžbini u našim centrima.


 


NAPOMENA: boxspring krevet i dušek prodaju se odvojeno


,


KADA KUPITI DUŠEK SA DŽEPIČASTIM JEZGROM:


Takav dušek namjenjen je osobama veće telesne konstitucije, koje se pojačano znoje tokom noći. Postoje razne vrste žičanih jezgra i razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Kod dušeka sa džepičastim žičanim jezgrom, tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osećaj veće udobnosti, posebno ako govorimo o dušecima za dve osobe, gde npr. ako se jedna osoba okreće, druga neće osetiti u tolikoj meri pomeranje. Takvi dušeci prilagođavaju se obliku tela i prate karlicu, sprečavajući grčeve, bol u leđima i umor. Idealan je za osobe koje spavaju na leđima i kojima je noću često vruće.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.