Nedostupno
Kod
g1rcopulance
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi
1 - Nedostupno: Opulance dušek 160x200x30 cm 601015
1 - Nedostupno: Opulance dušek 160x200x30 cm 601015
75.999,00 din.
2 - Nedostupno: Opulance dušek 180x200x30 cm 623569
85.999,00 din.
- +

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Royal Coil Opulance dušek

Dodajte u listu želja
Dodatne informacije
Online dostupnost Da
Opis proizvoda

JEZGRO: ortopedsko mikro džepičasto jezgro obloženo comfort i hyper soft penom i PES vatom.


PRESVLAKA: Damast dvoslojna antialergijska i antibakterijska presvlaka sa visokim udelom viskoze. Prošivena comfort penom i PES vatom.


VISINA DUŠEKA: 30 cm


TVRDOĆA: srednje mek


Dušek je izrađen od 13 slojeva visokokvalitetnih materijala koji vam osiguravaju ortopedsku podršku i vrhunsku udobnost spavanja. Zbog svoje visine i izuzetnog kvaliteta materijala dušek nije potrebno okretati.


 


Dimenzija 90x200 isključivo po porudžbini u našim centrima.


 


NAPOMENA: krevet i dušek prodaju se odvojeno


KADA KUPITI DUŠEK SA DŽEPIČASTIM JEZGROM:
Takav dušek je namenjen osobama jače telesne konstitucije, koje se jače znoje tokom noći, a koji žive u toplijim zonama. Postoje razne vrste žičanih jezgara i razlikuju se po debljini žice i broju namotaja opruge. Kod dušeka džepičastog žičanog jezgra, tako zaštićene opruge predviđene su da traju duže i budu otpornije. Pokreću se nezavisno jedna od druge i na taj način daju osećaj veće udobnosti, naročito ako govorimo o dušecima za dve osobe, gde npr. ako se jedna osoba okreće, druga neće osetiti u tolikoj meri pomeranje. Takvi dušeci prilagođavaju se obliku tela i prate kičmu, sprečavajući grčeve, bol u leđima i umor. Idealan je za osobe koje spavaju na leđima i kojima je noću često vruće.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.