Nedostupno
Kod
65587
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

S-box H 204 USB HUB

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

S Box USB hub H 204 USB 4 Broj USB priključaka: 4x USB 2.0 Ostalo: Kompatibilan sa USB 1.1 Brzina prenosa: 480Mbps IC: MA8601 Hot swap Napajanje: 5V/500mA (Max.) preko USB Izdržljivost: >10000 priključivanja Kompatibilan sa: Win98, ME, 2000, NT, XP, Vista, Mac OS X, Linux OS Plug and Play Strujna zaštita na svakom individualnom portu

Dimenzija proizvoda
Težina 0.10 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend S BOX
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.10 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda PRIBOR ZA RAČUNARE
Proizvođač INZENJERING SERVIS D.O.O.,
Uvoznik INZENJERING SERVIS D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga