Raspoloživo u web shopu
Kod
21090791
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

S-box Kabl HDMI 1.4V

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Težina 1.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.00 kg
Opis proizvoda

HDMI 1.4 Full HD 1920 x 1080, 3D Kabl Vrlo visoka čistoća materijala 100 % izolovanost svakog voda Spoljašnji prečnik 7,5mm 24K pozlaćeni konektori Podrška za 3D Audio return channel Data transfer - network do 100 Mb/s Podnosi veće vibracije, temperature Minimalna interferencija.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda PRIBOR ZA RAČUNARE
Proizvođač INZENJERING SERVIS D.O.O.,
Zemlja porekla CHN
Uvoznik INZENJERING SERVIS D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga