Nedostupno
Kod
626360
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Samsung NK24M1030IS/UR aspirator

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 60.00 cm
Visina 18.00 cm
Dubina 28.00 cm
Težina 6.55 kg
Dodatne informacije
Proizvođač Samsung
Tip Teleskopska
Boja Inox
Širina (cm) 60 cm
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Brend SAMSUNG
Ambalaža
Ukupna težina paketa 6.55 kg
Opis proizvoda

Tip: Ugradni
Boja: Inox
Protok vazduha u m³/h: do 384 m³/h
Širina: 60 cm
Nivo buke: do 70 dBA
Programi: 3 brzine
Dimenzije (Š-V-D): 600 × 180 × 280 mm
Ostalo: Svetlo – 2x LED 3W (sijalice)


Ostaje ultra čist
Izdržljivi aluminijumski filter, koji se lako održava, štiti ventilator i produžava radni vek motora. On zadržava ulje i prašinu pre nego što zaguše motor ili zaustave protok vazduha. Čišćenje je potrebno tek svake 3-4 nedelje, a to je veoma lako jer može da se pere i dovoljno je mali da stane u mašinu za pranje suđa.


Izvlačenje sa 3 brzine
Tri brzine ventilatora sa dovoljnom snagom motora omogućavaju odgovarajuće izvlačenje, te efikasno uklanjanje pare i neprijatnih mirisa.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga