Raspoloživo u web shopu
Kod
634586
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Da biste ostvarili parvo na 5 godina garancije, potrebno je da ostavite recenziju za kupljeni uređaj i da ga registrujete na internet stranici samsung5godinagarancije.rs najkasnije 30 dana od datuma kupovine.
Extended guarantee icon
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Samsung NZ64M3707AK/OL ugradna ploča

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 59.00 cm
Visina 5.70 cm
Dubina 52.00 cm
Težina 12.10 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend SAMSUNG
Širina 60 cm
Završna obrada Staklokeramika
Tip Indukcija
Boja Crna
Garancija 2 godine
Ambalaža
Ukupna težina paketa 12.10 kg
Opis proizvoda

NZ64M3707AK/OL SAMSUNG UGRAD. PLOČA, INDUKCIJA/60CM


Prednosti:


Brza i precizna kontrola - Intuitivna termoregulacija
Veoma široka i intuitivna klizna komanda staklokeramičke ploče NZ3000 omogućava brzu i preciznu termoregulaciju kuvanja. Jednostavnim i laganim dodirivanjem i povlačenjem prsta preko LED komandnog panela možeš odmah da postaviš ili promeniš stepen grejanja za svaku grejnu površinu.


Odmah isključi grejne površine - Funkcija Quick Stop
Funkcija brzog zaustavljanja Quick Stop trenutno smanjuje posledice nezgoda. Možeš odmah dodirom da isključiš grejne površine kako bi lonci prestali da ključaju, a tiganji da gore. Ako moraš zbog nečega da napustiš kuhinju, funkcija Quick Stop ti omogućava da izađeš bezbedno i bezbrižno.


Dodatna snaga za svaku grejnu površinu - Funkcija Power Boost
Zahvaljujući funkciji Power Boost, možeš da skratiš vreme pripreme i brže poslužiš jelo. Kad je aktivirana, svakoj grejnoj površini obezbeđuje dodatnu snagu grejanja u trajanju do 10 minuta. Voda može brzo da provri, a veliki lonac supe može da se zagreje brže nego ikad.


Indikator preostale toplote u obliku slova H - Indikator preostale toplote
Zahvaljujući našim kontrolnim i funkcionalnim indikatorima, više nikad se nećeš opeći o vrelu grejnu površinu. Jednostavno je: indikator preostale toplote u obliku slova H omogućava ti da znaš kad površina postane dovoljno hladna da možeš da je dodirneš – kada veliko slovo „H” pređe u malo slovo „h”. Sada je bezbednost laka poput tvojih AVC-a.


Vodi računa da koristiš odgovarajući pribor - Automatski detektor tiganja
Kad se lonac ili tiganj postave centralno na neku grejnu površinu, automatski se otkriva da li njegov prečnik odgovara toj površini. Ako pokriva manje od 60% te površine, upozoriće te porukom da treba koristiti neki drugi pribor.


Bezbednije radi zaštite dece - Brava za bezbednost dece
Brava za bezbednost dece sprečava čak i najodlučniju decu u nameri da aktiviraju neku grejnu površinu. Komandni panel može prostim dodirom dugmeta potpuno da se zaključa, pa nije moguće slučajno ili namerno uključiti neku ringlu – što smanjuje rizik da se ručice opeku.


Automatsko isključivanje grejne površine - Bezbednosno isključivanje
Automatski isključuje sve grejne površine ako se nešto ostavi da kuva duže vreme ili ako određeno vreme ne bude nikakvih promena u radu. Kad si zauzet zabavljanjem prijatelja i porodice, manje su šanse da će doći do skupih i opasnih nezgoda.


Tehničke specifikacije:


Materijal/Obrada:
Tip instalacije modela: Ugradna
Okvir ploče: Vrhunsko
Način upravljanja: Klizna komanda
Tip ekrana: LED


Napajanje / nominalne vrednosti:
Ukupna snaga (kW): 7,2 kW
140mm: 1,25 / 1,5 kW
220mm: 2,35 / 2,6 kW


Karakteristike:
Zaključavanje za decu: Da
Broj ringli: 4 EA
Tip: Indukcija


Težina/Dimenzije:
Dimenzije pakovanja (ŠxVxD): 690x115x645 mm
Ugradne(ŠxVxD): W560mm x D490 mm
Neto dimenzije (ŠxVxD): 590x57x520 mm
Težina (Bruto): 12,1 kg
Težina (neto): 10,6 kg

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Zemlja porekla CHN
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga