Nedostupno
Kod
632838
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Samsung QE55Q65RATXXH televizor

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 123.70 cm
Visina 71.35 cm
Dubina 5.90 cm
Težina 24.20 kg
Dodatne informacije
Rezolucija Ultra HD
Energetski razred A
Boja Srebrna
Dijagonala ekrana 55"
Jedinica kom
Brend SAMSUNG
Ambalaža
Ukupna težina paketa 24.20 kg
Opis proizvoda

Samsung Smart televizor QE55Q65RATXXH
Dijagonala ekrana: 55"
Rezolucija ekrana: 3840 x 2160 px
Dimenzije: 1237.2 mm x 713.5 mm x 58.7 mm
Tehnologija ekrana: QLED
Ugrađen bežični LAN

Uroni i uživaj u milijardu nijansi


Četiri vrhunske funkcije
1.100%-na vidljivost boja
Milijardu nijansi zahvaljujući tehnologiji kvantne tačke uz koju sve izgleda veličanstveno.


2.Quantum Procesor 4K
Pamtena tehnologija unapređuje performanse, asadržaj i uslovi gledanja se optimizuju u realnom vremenu.


3.Ambijentalni režim
Reci zbogom tom dosadnom crnom ekranu i transformiši enterijer svog doma uz pomoć kvalitetne i živopisne slike.


4.Univerzalni vodič
Nema više beskrajnog traženja sadržaja. Od sada se sve ono što voliš nalazi na jednom mestu.


Realnost počinje sa QLED televizorima
100%-na vidljivost boja zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji
Realne, prave boje. Onakve kakve i treba da budu. Zahvaljujući jedinstvenoj Samsung tehnologiji kvantne tačke, QLED televizori pružaju 100%-nu vidljivost boja i u tamnim i u svetlim kadrovima.


Uživaj u pravoj HDR tehnologiji u svakom trenutku
Quantum HDR 4X
Vidi predmete koji su u tami i uroni još dublje u sve nijanse boja. Funkcija Quantum HDR 4X analizira kadar frejm po frejm i prilagođava osvetljenje da bi u svakom trenutku pružila jedinstven doživljaj.
* Intenzitet osvetljaja kod palete televizora Quantum HDR potvrđen je internim standardima testiranja i podložan je promeni u zavisnosti od vizuelnog okruženja i konkretnih uslova.


Posmatraj širu sliku
Na većem ekranu sve je realnije. Iskusićeš radost davanja svakog gola, osetićeš svaku eksploziju i bićeš usred svake akcije. Tako si blizu… kao nikad pre.


Mnogo više igara i mnogo više kontrole


Zaista pojačava doživljaj igranja


Gejming sa umanjenim lagom
Sad te ništa ne može usporiti! QLED televizori koriste tehnologiju FreeSync (VRR) koja skraćuje odziv na komande i omogućava igranje u realnom vremenu uz koje imaš više šanse da pobediš. Iskoristi brzinu QLED-a i spremi se za epske pobede.
* Tehnologija FreeSync skraćuje odziv na komande i smanjuje cepanje i seckanje slike.* Promenljiva brzina osvežavanja (VRR) pruža optimalnu sliku u svakom frejmu igre.


Pojačava doživljaj igranja
Ako želiš da pobediš konkurenciju, moraš imati potpunu kontrolu. Dinamički ekvilajzer crne boje omogućava bolju vidljivost mračnih kadrova i detaljno analizira svaki kadar pružajući optimizovan kvalitet slike. Pojačava čak i zvuk pa se možeš potpuno udubiti u igru.


Izuzetan procesor koji pokreće sve
Quantum Procesor 4K
Uživaj u Quantum procesoru rezolucije 4K kod QLED televizora. Njegov jedinstven algoritam skaliranja naviše stvara jasniju sliku, a osvetljenost i jačinu zvuka prilagođava prostoriji i slici prikazanoj na ekranu. Moćan procesor QLED televizora pruža unapređenu rezoluciju i neverovatan vizuelni doživljaj.


Skaliranje naviše pomoću veštačke inteligencije
Skaliranje naviše pomoću veštačke inteligencije donosi ogromnu razliku. QLED televizori koriste veštačku inteligenciju i mašinsko učenje da bi smanjili šum, vratili izgubljene detalje i čak izoštrili ivice oko predmeta i teksta. Sada možeš da uživaš u sadržajima u rezoluciji približno jednakoj 4K.
* Kvalitet gledanja zavisi od vrste sadržaja i veličine ekrana. Skaliranje naviše pomoću veštačke inteligencije možda neće podržati vezu sa računarom i određene uslove u režimu igranja.


Inteligentan režim
Uslovi u prostoriji su promenljivi, pa se shodno tome televizor mora prilagoditi. Inteligentan režim QLED televizora prilagođava osvetljenost i jačinu zvuka u skladu s tim. On može čak i jačinu zvuka da prilagodi sadržaju, npr. jasnije ćeš čuti dijaloge u informativnim emisijama, a glas pevača će biti istaknutiji u odnosu na ostale izvođače koncerta.


Minimalistički dizajn, maksimalan efekat
Dizajn televizora ne treba da odvlači pažnju tokom gledanja. Gledaj ono što je zaista važno. Uzana prednja maska QLED televizora je tako dizajnirana da ne odvlači tvoj pogled sa slike na ekranu.

Nema više crnog ekrana

Ambijentalni režim
Čak i kada je isključen, QLED televizor nikada ne miruje. Zahvaljujući ambijentalnom režimu rada, QLED televizor se savršeno prirodno uklapa u tvoj dekor. Umesto dosadnog crnog ekrana, na raspolaganju imaš mnoštvo opcija koje ti uz laka podešavanja omogućavaju čist užitak u kvalitetnim slikama u skladu sa tvojim životnim stilom.


Dekor
Postavi na ekran interaktivnu sliku koja će se savršeno uklopiti u dekor prostorije.


Informacije
Na divnoj pozadini možeš čitati korisne informacije poput tačnog vremena i datuma.


Moj album
Gledaj na televizoru sve svoje omiljene fotografije iz mobilnog uređaja. To je tvoja lična galerija.


Umetnička dela
Ako si ljubitelj umetnosti, uživaj u prelepim radovima poznatih fotografa i umetnika i grupiši ih po temama.


Napravi sopstvenu pozadinu


Podešavanja pozadine
Slikaj zid oko televizora, a onda gledaj kako QLED televizor koristi tu sliku i prikazuje iste šare na ekranu. Savršeno se uklapa u tvoj dekor.


Linearne tačkice
QLED televizor prepoznaje slične boje u prostoriji i upravo njih koristi kada kreira prelep dizajn na ekranu.


Umetnička slika
Iskoristi brojne filtere i gledaj kako se tvoje fotografije pretvaraju u prelepa umetnička dela.


Svetlucava mreža
Posebno osvetljenje za posebne prilike. Izaberi neki od brojnih uzoraka, npr. neonsko osvetljenje, i zabavi se dok ih uklapaš u svoj prostor.
* Rezultati zavise od mesta na kome se televizor nalazi, kao i od dizajna, šara i/ili boja na zidu.


Uz QLED, sve je lakše
Smart Hub i jedan daljinski upravljač
QLED televizor je još pametniji uz Smart Hub i Samsung jedan daljinski upravljač. Zahvaljujući njima, sav sadržaj ti je na dohvat ruke, počev od prijemnika pa sve do konzole za igru, aplikacija i gledanja uživo. Jedan daljinski je sve što ti treba.
* Pametne usluge i GUI (grafički korisnički interfejs) mogu da se razlikuju u zavisnosti od modela i regiona.* Neke usluge i funkcije koje pružaju povezani uređaji možda nisu podržane ili je njihovo korišćenje ograničeno.


Obuhvata i traženje omiljenog sadržaja
Univerzalni vodič: Samo za UK, FR, DE, IT, ES
Pretražuj manje, uživaj više. Univerzalni vodič na QLED televizorima ti pomaže da brzo i lako pronađeš svoj omiljeni sadržaj. On uči šta ti voliš, a potom upravlja svim stvarima na jednom mestu.
* Usluge pružanja sadržaja zavise od regiona i podložne su promeni bez prethodne najave.


Dobijanje odgovora na postavljena pitanja
Bixby na TV-u
Sa QLED televizorom možeš i razgovarati. Bixby je tvoj lični pomoćnik. Međutim, on ti ne pomaže samo da upravljaš televizorom. Samo postavi pitanje i dobićeš još puno toga.
* Ova funkcija je dostupna samo za neke jezike.* Sadržaji ekrana su simulirane slike koje služe samo u ilustrativne svrhe.


Izgradi svoj pametan dom sa QLED televizorom
SmartThings
Stvarno pametan dom, prema tvojoj meri. Zahvaljujući ugrađenoj aplikaciji Samsung SmartThings, QLED televizor te povezuje sa svim tvojim IoT uređajima i senzorima. Možeš da upališ svetlo, proveriš šta ima u frižideru, pa čak i upravljaš robotskim usisivačem.
* Dostupnost uređaja kompatibilnih sa konceptom Samsung SmartThings zavisi od regiona.


Besprekorno povezivanje
Koristi
QLED televizor može biti centar novog i udobnijeg životnog stila u kome je sve povezano. Besprekorno se slaže sa pametnim zvučnicima i mobilnim uređajima – čak i sa proizvodima drugih proizvođača.
* Neke usluge i funkcije koje pružaju povezani uređaji možda nisu podržane ili je njihovo korišćenje ograničeno.* Funkcija uključivanja televizora zavisi od modela.


Google pomoćnik
Novi QLED televizori koriste aplikaciju Google pomoćnik i zaista ti olakšavaju život. Menjanje kanala, podešavanje jačine zvuka, kontrola reprodukcije i još mnogo toga – koristeći samo govorne komande.
* Reč Google i sa njom povezane oznake i logotipi su žigovi kompanije Google LLC.* Ova usluga možda neće biti dostupna istovremeno sa predstavljanjem QLED televizora na tržištu, a dostupnost usluge zavisi od regiona.* Dostupnost ove funkcije i grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) zavisi od regiona. Proveriti pre upotrebe.


Amazon Alexa
Novi QLED televizori koristi aplikaciju Alexa, što znači da je tvoj život postao mnogo jednostavniji. Alexa, tvoj lični pomoćnik, se lako povezuje. Uz kompatibilnost koju nude QLED televizori, Alexa sada može da uključi televizor, menja kanale, podešava jačinu zvuka i još mnogo toga.
* Reči Amazon i Alexa i svi sa njima povezani logotipi su žigovi kompanije Amazon.com ili njenih povezanih društava.* Ova usluga možda neće biti dostupna istovremeno sa predstavljanjem QLED televizora na tržištu, i dostupnost usluge zavisi od regiona.* Dostupnost ove funkcije i grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) zavisi od regiona. Proveriti pre upotrebe.


AirPlay 2
QLED televizori po prvi put sarađuju sa kompanijom Apple. Uz podršku za AirPlay 2, možeš strimovati ili deliti sadržaj sa Apple uređaja direktno na svoj veliki pametni televizor. Bez imalo muke pusti video ili muziku, gledaj fotografije i druge sadržaje sa svog iPhone-a, iPad-a ili Mac računara, i sve to na QLED televizoru.
* Ova usluga možda neće biti dostupna u trenutku predstavljanja QLED televizora na tržištu, a dostupnost usluge zavisi od regiona.* Slike su simulirane i služe samo kao ilustracija.* Dostupnost ove funkcije i grafičkog korisničkog interfejsa (GUI) zavisi od regiona. Proveriti pre upotrebe.


Tehničke specifikacije:
Proizvod: QLED
Serija: 6


Ekran:
Veličina ekrana: 55"
Rezolucija: 3840 x 2160
Moth Eye: Nema
Zakrivljenost ekrana: Nema


Video
Grafički processor: Quantum Processor 4K
PQI (indeks kvaliteta slike): 3100
HDR (High Dynamic Range): Quantum HDR
HDR 10+: Da
HLG (Hybrid Log Gamma): Da
Kontrast: Mega Contrast
Boja: 100%-na vidljivost boja zahvaljujući Quantum Dot tehnologiji
Milijardu boja: Nema
Ugao gledanja: Širi ugao gledanja
Micro Dimming: Vrhunsko zatamnjivanje UHD televizora
Local Dimming: Nema
Funkcija automatskog poboljšavanja dubine: Nema
Contrast Enhancer: Da
Režim filma: Da
Podrška za prirodni režim: Da


Zvuk
Dolby Digital Plus: Da
DTS kodek: Nema
Dialog Enhancement: Da
Audio Pre-selection Descriptor: Da
Izlaz za zvuk (RMS): 20 W
Tip zvučnika: 2CH
Niskotonac: Nema
Multiroom Link: Da
Blutooth Audio: Da


Smart servis
Samsung SMART TV: Smart
Bixby: Engleski (amer.), korejski, engleski (brit.), francuski, nemački, italijanski, španski (dostupnost funkcija zavisi od jezika)
Far-Field Voice Interaction: Da
Works with Google Assistant: Yes (GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE only)
Works With Alexa: Yes (GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE only)
TV Plus: Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, DK, IE, NL, NO, SE)
Web pregledač: Da
Podrška za SmartThings aplikaciju: Da
SmartThings: Da
Univerzalni vodič: Da (samo GB, FR, DE, IT, ES, AT, IE)
Galerija: Da


Spajanje
TV na mobilni uređaj – preslikavanje: Da
Mobilni uređaj na TV – preslikavanje, DLNA: Da
360 Video plejer: Da
Podrška za 360 kameru: Da
Bluetooth Low Energy: Da
WiFi Direct: Da
TV zvuk na mobilni uređaj: Da
Preslikavanje zvuka: Da


Tjuner/emitovanje
Digitalno emitovanje: 2x T2CS2x
Analogni tjuner: Da
2 Tjunera: Da
CI (Common Interface): CI+(1.4)
Slanje podataka: HbbTV 2.0.1(IT,GB,DE,AT)/HbbTV 1.5(CZ,SK,AT,FR,ES,FI,EE,GR,SI,HR)/HbbTV 1.0(PL,HU,CH,BE,NL,LU,PT,DK)/ MHEG 5(UK,IE)
Podrška za TV ključ: Da


Povezivanje
HDMI: 4
USB: 2
Komponentni ulaz (Y/Pb/Pr): Nema
Kompozitni ulaz (AV): Nema
Eternet (LAN): Da
Audio izlaz (Mini konektor): Nema
Digitalni Audio izlaz (optički): 1
RF ulaz (zemaljski / kablovski ulaz): 1/1(uobičajena upotreba za zemaljski signal)/2
Ex-Link ( RS-232C ): Nema
CI otvor: 1
Podrška za HDMI A / Return Ch.: Da
HDMI Quick Switch: Da
Ugrađeni Wireless LAN: Da
Anynet+ (HDMI-CEC): Da


Dizajn
Dizajn: New Edge
Tip okvira: SNB
Tip Slim dizajna: Vitak
Boja prednje strane: ECLIPSE SREBRNA
Svetlosni efekat (Deko): Nema
Tip postolja: JEDNOSTAVAN
Stand Color: ECLIPSE SREBRNA
Okretno (ulevo/udesno): Nema


Dodatne funkcije
AI Technology: Da
AI Upscale: Da
Décor Mode: Nema
Motion Detection (Frame): Nema
Ambijentalni režim: Da
Ambient Mode Brightness/Color Sensor: Da
Dostupnost: Ekran sa menijem za učenje (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Vidljive boje/ Negativne boje/ Siva skala/ Govorni vodič (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Uvećanje/ Veliki kontrast/ Daljinski za učenje rada s TV-om (engleski (brit.), nemački, francuski, španski, italijanski, holandski, poljski, danski, švedski, finski, norveški, portugalski, ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT))/ Višekanalni audio izlaz
Jasan digitalni prikaz: Da
Automatsko pretraživanje kanala: Da
Automatsko isključivanje napajanja: Da
Natpis (titlovi): Da
Connect Share™ (HDD): Da
ConnectShare™ (USB 2.0): Da
EPG: Da
Produženi PVR: Da (nema za IT)
Režim za igre: Da (Auto Game Mode, Game Motion Plus, dinamički ekvilajzer crne boje, pojačavač doživljaja igranja)
Freesync: Tehnologija FreeSync
OSD jezik: 27 evropskih jezika + ruski (samo pri spajanju na mrežu u EE,LV,LT)
Slika u slici: Da
Ugrađeni BT HID: Da
USB HID Podrška: Da
Teletext (TTX): Da
Pomeranje vremena: Da (nema za IT)
V-Chip: Nema
IPv6 Support: Da
MBR Support: Da
Ultra jasan prikaz: Nema


Eco funkcije
Eco sensor: Da
Klasa energetske efikasnosti: A


Napajanje
Napajanje: AC 220–240 V, 50/60 Hz
Potrošnja električne energije (maksimalna): 170 W
Potrošnja električne energije (u stanju mirovanja): 0,50 W
Potrošnja eektrične energije (režim uštede energije): 53,0 W
Potrošnja električne energije (uobičajena): 111 W
Maksimalna osvetljenost: 75 %
Godišnja potrošnja električne energije (po EU standardima): 154 kWh


Dimenzije
Dimenzije pakovanja (ŠxVxD): 1404 x 871 x 158 mm
Dimenzije kompleta sa postoljem (ŠxVxD): 1237,2 x 790,9 x 263,9 mm
Dimenzije kompleta bez postolja (ŠxVxD): 1237,2 x 713,5 x 58,7 mm
Stand (Basic) (WxD): 973,5 x 263,9 mm
Stand (Minimum) (WxD): Nema


Težina
Težina pakovanja: 24,2 kg
Težina kompleta sa postoljem: 18,9 kg
Težina kompleta bez postolja: 18,6 kg


Dodatna oprema
Model daljinskog upravljača: TM1990C (*XU : TM1990C + TM1240A)
Baterije (za daljinski upravljač): Da
Samsung Smart Control (u pakovanju): Da
Montaža na zid bez razmaka: Nema
Podrška za dodatno postolje: Nema
Mini nosač zidnog postolja: Da
Vesa nosač zidnog postolja: Da
Podrška za prilagodljivi okvir (Frame televizor): Nema
Priključak za TV ključ (uključen): Nema
Korisničko uputstvo: Da
E-uputstvo: Da
ANT-kabl: Nema
Kabl za napajanje: Da
HDMI Cable: Nema
Tanak kabl sa polovima: Nema

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga