Nedostupno
Samo je 0 preostao
Kod
21822011
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Set za čišćenje Clean Twist Click System Leifheit

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda
Set za čišćenje srednjih površina. Idealan za parket, laminat i pločice jer sami možete da odlučite do koje mere ćete da ocedite navlaku. U setu se dobija kofa sa mehanizmom za ceđenje po principu čigre, i čistač poda sa Micro Duo navlakom. Mehanizam omogućava da sami odredite stepen vlažosti navlake kojom ćete čistiti podnu površinu. Ovo je jedini čistač koji pri ceđenju ne cedi vodu i prljavštinu iz navlake već koristi brzinu rotacije kako bi prljavština izašla. Čistač se lako montira. Ima pokretan zglob koji se rotira 360 stepeni i omogućava čišćenje u vidu talasa. Jednistven dizajn navlake omogućava čišćenje do ivica i uglova. Cedi se vrlo jednostavno pritiskom na presu na kofi. Širina čistača 34 cm. Zapremina kofe 7l. Kofa je izrađena od BASF plastike, a čistač sa Clikc System-om od aluminijuma. Navlaka je izrađena od kombinacije visokoupijajućeg Mikro Fibera i pamuka, može da se skida i pere u veš mašini Velika moć upijanja, robusna i dugotrajna. Tekstura omogućava e
Dimenzija proizvoda
Težina 1.00 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda ČIŠĆENJE I NEGA
Proizvođač VLADI D.O.O.,
Uvoznik VLADI D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu