Nedostupno
Kod
639610
Opis proizvoda...
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Silverline dušek 110x210x20cm

Dodajte u listu želja
po porudžbini
Ovaj proizvod potrebno je poručiti od proizvođača. Ako se proizvod izrađuje po specifikacijama kupaca prodaja je moguća samo u centrima. Ostali proizvodi mogu se kupiti i putem webshopa uz plaćanje punog iznosa. U centrima je potrebna uplata akontacije od 30%.
Dimenzija proizvoda
Širina 110.00 cm
Visina 20.00 cm
Dubina 210.00 cm
Težina 19.00 kg
Dodatne informacije
Tvrdoća Srednje tvrdo
Boja Bela
Tip PU pena
Vrsta Pena
Materijal okvira Tkanina
Garancija 2 godine
Za dušek veličine 110x210 cm
Periva presvlaka na 60°C
Po meri Ne
Zone Blok
Model Silverline
Jedinica kom
Brend SILVERLINE
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 30x30x110 cm
Ukupna težina paketa 19.00 kg
Opis proizvoda

JEZGRO: PU pena 23kg/m3 visine 18 cm, izotermična i ortopedska
PRESVLAKA: Silverline* dvoslojna antialergijska i antibakterijska presvlaka koja zadovoljava zahteve Öeko-Tex Standarda 100 , skidiva i periva do 60°c. Presvlaka je ispunjena PES vatom (190 g/m2) i retexom.
UKUPNA VISINA DUŠEKA: 20 cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4,5 cm


TVRDOĆA: srednje tvrd dušek


PAKOVANJE: normalno


Silverline* presvlaka tretirana je jonima srebra i pruža prirodnu antialergijsku i antibakterijsku zaštitu. Sprečava pojavu neugodnih mirisa, prenos mikroba i otporna je na grinje.


KADA KUPITI DUŠEK OD PU (POLIURETANSKE) PENE Dušek koji osigurava tvrđi oslonac, a u isto vreme udoban. Ovde govorimo najčešće o dušecima velike otpornosti, ergonomskih kvaliteta koji su vrlo elastični. Spolja su presvučeni idealnim tkaninama koje prate navedene kvalitete ili ih eventualno poboljšavaju. Takav proizvod je nedeformišući i nakon dužeg korišćenja, ekstremno fleksibilan zbog svoje velike elastičnosti, tako da je dobar izolator. Idealan je za osobe koje spavaju na boku i kojima je noću često hladno. Obavezno se moraju koristiti u kombinaciji sa ortopedskim podnicama koje imaju mogućnost provetravanja. Ne preporučuje se osobama koje se više znoje tokom noći i ne sme se koristiti u prostorijama koje imaju povećanu vlažnost vazduha.

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Tip proizvoda DUŠEK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu