Nedostupno
Kod
872420
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Sony DVPSR370B DVD plejer

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda
DVD plejer sa mogućnošću reprodukcije više formata (što podrazumeva USB uređaje, MP3, CD-ove i fotografije), idealan za najmanje prostore. Elegantan i kompaktan dizajn koji štedi prostor (širina 270 mm) Reprodukujte DVD sadržaj sa više formata i sadržaj sa USB uređaja Ubrzana/usporena reprodukcija sa zvukom Reprodukujte filmove, muziku i fotografije uskladištene na USB uređaju - Sadržaj možete da reprodukujete direktno sa USB uređaja, što vam omogućava da gledate filmove, slušate muziku i pregledate fotografije i prikaze slajdova. Reprodukcija širokog asortimana formata - Podrazumeva CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (obuhvata DVD diskove od 8 cm), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC i Linear PCM. Odaberite ubrzanu ili usporenu reprodukciju sa zvukom - Reprodukujte video zapise sa zvukom i slikom brzinom koja je približno 1,5x veća od normalne. Ili usporite reprodukciju kako biste pratili sportsku akciju. Memorišite položaj za najviše šest DVD diskova - Nastavite sa gledanjem ba
Dimenzija proizvoda
Širina 27.00 cm
Visina 3.80 cm
Dubina 21.00 cm
Težina 1.60 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend SONY
Ambalaža
Ukupna težina paketa 1.60 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Tip proizvoda ELEKTRONIKA ZA ZABAVU
Proizvođač MISON D.O.O.,
Uvoznik MISON D.O.O.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu

Ovaj proizvod nema priloga