06. jun 2018.

Emmezeta logo

Niske cene svaki dan

Nameštaj Multimedija Bela tehnika Uređenje doma Posuđe Bašta Akcije i popusti
Poštovana/Poštovani,
Kao što ste sigurno čuli, na nivou Evropske unije na snagu je stupila Opšta uredba o zaštiti podataka (General Data Protection Regulation, tzv. GDPR), pa želimo da Vas informišemo o povezanim pravima i obavezama koje su stupile na snagu.
Emmezeta je oduvek odgovorno postupala sa Vašim ličnim podacima. Ako ste nam Vaše lične podatke ustupili zato što ste ugovorili uslugu dostave i montaže ili ste koristili neku drugu našu postprodajnu uslugu ili ste želeli da budete deo naše Emmezeta klub zajednice i ostvarujete dodatne pogodnosti ili ste izabrali da primate novosti o našim novim ponudama, akcijama i slične informacije putem SMS-a ili e-maila – u svakom slučaju sa Vašim podacima smo postupali isključivo u skladu sa zakonima i pravilima odgovornog poslovanja.
Kao i do sada, Emmezeta će i ubuduće sa Vašim ličnim podacima postupati odgovorno i koristiti ih isključivo u svrhu za koju ste nam ih prvobitno i ustupili.
Želeli bismo da Vas obavestimo kako i dalje možete nesmetano da koristite web stranicu emmezeta.rs i sve njene pogodnosti, kao i da Vas informišemo gde i kako možete naći Vaše podatke i kome se obratiti ako želite da ažurirate pristanke koje ste nam prethodno dali.
Interni pravilnik o zaštiti podataka o ličnosti (Politika privatnosti) pročitajte ovde.
Svi registrovani korisnici mogu ažurirati svoje podatke ovde.
Svi pretplatnici na newsletter koji žele da se odjave sa liste pretplatnika mogu to da učine ovde.
Ako je Vaša odluka da u ovom trenutku ne želite da menjate Vaše lične postavke, želimo da znate da to u svako doba možete učiniti.
Srdačan pozdrav,
Vaša Emmezeta.rs
Više o GDPR-u i primeni u Republici Srbiji možete saznati na zvaničnoj web stranici Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti.
Emmezeta klub

Emmezeta klub

Isplati se biti član
Saznaj više
Emmezeta webshop

Kupovina

Adresa i radno vreme
Uslovi plaćanja
Emmezeta korisnićka podrška

Korisnička podrška

Piši nam

Pozovi nas

011 22 59 211


Prati nas