Raspoloživo u web shopu
Kod
6840
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Stolica Dubai crvena

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

crveni texilen

pojačani texilen 2×1
metalna konstrukcija tamnosive (antracit) boje
mogućnost slaganje jedne stolice na drugu

Dimenzija proizvoda
Širina 73.00 cm
Dubina 54.00 cm
Visina 96.00 cm
Težina 4.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod je montiran
Stil Moderno
Vrsta Fotelja
Materijal Metal
Boja Crvena
Obrada Mat
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 73x54x96
Težina pak 1 (kg) 4.00
Ukupna težina paketa 4.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-2
Tip proizvoda STOLICA
Dimenzija 73x54x96 cm
Materijal izrade Čelične, savijene, lakirane cevi 42x14 mm i 25x15 mm, debljine 0,75 mm,i prečnika D24 mm, debljine 0,8 mm; spojni vijci sa maticama, plastični i metalni delovi, mrežasta tkanina - texilen (100% poliester). Proizvod je sukladan evropskim sigurnosnim normama EN 581.
Održavanje Nameštaj sa čeličnom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Potrebno je jednostavno pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu sa namještaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti spunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Preporučljivo je ostaviti nameštaj da se u potpunosti osuši prirodnim putem. Na metalnu strukturu možete naneti zaštitno sredstvo namenjeno pojačavanju sjaja i vodootpornosti. Uzmite u obzir da su određeni proizvodi od metala već sami po sebi vodootporni što samo čišćenje i održavanje čini mnogo lakšim. Tokom godine (van letnje sezone) potrebno je prekriti nameštaj zaštitnom presvlakom ili folijom.
Proizvođač Xian Cheng Commercial (Shanghai) Co. Ltd. room 221, Buliding,Kina
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu