Raspoloživo u web shopu
Kod
g1stressfree
Grupisani proizvodi
Proizvodi u ponudi Količina
1 - Stressfree dušek 90x200x16 cm 601009 601009
1 - Stressfree dušek 90x200x16 cm 601009
12.499,00 din.
2 - Stressfree dušek 90x190x16 cm 601011
12.499,00 din.
3 - Stressfree dušek 160x200x16 cm 601012
19.999,00 din.
4 - Stressfree dušek 140x200x16 cm 601013
18.999,00 din.
- +

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Stressfree dušek

Dodajte u listu želja
Dodatne informacije
Online dostupnost Da
Opis proizvoda

JEZGRO: HR pena, visine 14 cm, gustine 28kg/m3, postojana, jednostrano profilisana u 7 anatomskih zona.


PRESVLAKA:  Stressfree* antibakterijska i  antialergijska dvoslojna tkanina, prošivena PES vatom (90gr.) i netkanim filcom (40gr.). Skida se i pere na temperaturu do 30°c. 


UKUPNA VISINA DUŠEKA: 16cm


NAPOMENA: namenjen ortopedskim podnicama sa mogućnošću provetravanja sa max. razmakom između letvica do 4 cm


TVRDOĆA: tvrd dušek


Stressfree* presvlaka spečava nastanak elektriciteta, preuzima statički elektricitet iz tela. Deluje opuštajuće za telo i um. Preporučuje se za podnice sa gušćim rasporedom letvica (max. razmak do 4cm)


PAKOVANJE: vakumiran


KADA KUPITI DUŠEK OD HR (HLADNO LIVENE) PENE
Hladno livena pena ili HR pena je materijal na bazi poliuretana razvijen poslednjih godina, zahvaljujući inovacijama i poboljšanjima u tehnologiji proizvodnje pena. Zbog svojih izuzetnih svojstava hladna pena je brzo postala nezamenljiva u industriji dušeka.
Po svojoj unutrašnjoj strukturi hladna pena je izrazito elastična i trajno zadržava elastičnost. Poluotvoreni mehurići hladne pene odlično 'dišu' i omogućavaju izvrsnu cirkulaciju vazduha i vlage. Proizvodi se tzv. hladnim postupkom na bazi vode i ne sadrži nikakve štetne hemikalije. Odličnih je higijenskih i antialergijskih sosobina. Po svojim spoljašnjim fizičkim karakteristikama dušeci od hladne pene su čvrsti, ortopedski, otporni na ugibanja i deformacije, pružaju odličnu, ortopedsku potporu a površinski su udobni. Uz ostale dobre karakteristike hladna pena je materijal pogodan za površinsko oblikovanje pa je izrazito otporan na deformacije tokom upotrebe - ta svojstva hladne pene proizvođači koriste nudeći uvek nove kombinacije različitih površinskih profilacija kao i kombinacije različitih gustoća hladne pene. Na taj način povećavaju udobnost dušeka. Namenjen je dinamičnim osobama koje spavaju na boku. Za ove dušeke preporučujemo podnice sa ortopedskim letvicama, a takođe su zbog  svoje elastičnosti pogodni za podnice sa pomičnim uzglavljima ili uznožjima

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.