Nedostupno
Kod
631661
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Tefal SV8011E0 parna stanica

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 29.50 cm
Visina 35.00 cm
Dubina 39.50 cm
Težina 4.61 kg
Dodatne informacije
Vrsta Parne stanice
Boja Siva
Garancija 2 godine
Jedinica kom
Brend TEFAL
Ambalaža
Ukupna težina paketa 4.61 kg
Opis proizvoda

Snažna parna stanica sa dugim vekom trajanja

Parna stanica Express anti-calc donosi napredni sistem održavanja sa odličnom snagom pare koja je idealna za bilo koju tkaninu, pružajući brze i jednostavne rezultate performansama koje traju.

Snaga: 2800 W

Novi demontažni kolektor kamenca omogućuje održavanje bez napora i osigurava duži vek trajanja proizvoda uz maksimalnu efikasnost.

Kontinuirana para od 120 g/min je u kombinaciji sa pritiskom pumpe za vodu od 6,1 bar za brže peglanje, dok dodatni udar pare od 400 g/min pare pegla i najtvrdokornije nabore.

Uz grejnu ploču pegle Durilium AirGlide ova jednostavna parna stanica pruža napredne karakteristike koje su dizajnirane za da budu maksimalno praktične.

 

 

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga