Raspoloživo u web shopu
Kod
634870
- +
Opis proizvoda...
web delivery
Dostava 3-7 radnih dana.
free pickup
Kupite online i besplatnopreuzmite u izabranom centru, bez dodatnih troškova. Preuzimanje će biti omogućeno u roku 3-7 radnih dana (posebni rokovi za proizvode po porudžbini).
location
Dostupnost za kupovinu u centrima.
Opis proizvoda...

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Tobago ležaljka sa jastukom 64x194x50/98cm

Dodajte u listu želja
Dimenzija proizvoda
Širina 64.00 cm
Visina 50.00 cm
Dubina 194.00 cm
Težina 12.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Stil Klasično
Vrsta Ležaljka
Materijal Metal
Boja Bež
Tip Klasičan
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 48x37x58
Ukupna težina paketa 12.00 kg
Opis proizvoda

sa rukonaslonima
metalna konstrukcija bež boje
uključen bež jastuk debljine 10 cm
mogućnost slaganje jedne fotelje na drugu
mogućnost podešavanja naslona na nekoliko visina
maksimalna nosivost do 110 kg

Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za web porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde, a informacije o dostavi artikala kupljenih u centrima možete dobiti u Službama za kupce u tim centrima. 

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1:2017; SRPS EN 581-2:2016; SRPS EN 17
Tip proizvoda LEŽALJKA
Dimenzija 64x194x50/98 cm
Materijal izrade Koпstгukcija ležaljke izrađeпa је od metalпih cevastih pгofila. Sedište i паslоп su оblоžепi jastucima koji se sastoje od: tekstilпe tkaniпe, геtех platпa, poliuretaпske репе, silikonske vate, гajsfeгšlusa i konca. Ostali mateгijali: mehanizam za podešavaпje паslопа, plastičпe tгake, plastičпi gгaпičпici, plastičпe zaptivke i plastičпe stope. Zavгšпa оbгаdа za metal.
Održavanje Nameštaj sa metalnom konstrukcijom čisti se pomoću vode i blagog sapuna. Potrebno je jednostavno ukloniti jastuke sa nameštaja i pomoću pritiska vode ukloniti mrlje i prljavštinu s nameštaja. Ukoliko se radi o jačim mrljama, potrebno je upotrebiti sunđer, blagi sapun i hladnu vodu kako bi se mrlja uklonila. Osušiti prirodnim putem. Na metalnu strukturu preporučljivo je naneti zaštitno sredstvo (najmanje jednom godišnje kako bi se sprečila pojava rđe). Jastuke od poliestera je potrebno ukloniti sa nameštaja pre njihovog čišćenja. Mrlje ukloniti pomoću sunđera, blagog sapuna i vode. Kako bi izbegli eventualno stvaranje buđi, potrebno je jastuke u potpunosti osušiti pre upotrebe ili odlaganja. Neke vrste poliestera su same po sebi otporne na buđ, ukoliko i inače u svom prostoru imate problema s buđi, preporuka je koristiti kombinaciju: 1 šoljica izbeljivača, 2 šoljice deterdženta i 4L vode za čišćenje. Kombinaciju je potrebno dobro izmešati i poprskati po celom jastuku. Tako natopljeno treba da stoji bar 30min., nakon toga jastuk izribati i isprati čistom vodom. Osušiti. Prilikom odlaganja jastuka (van sezone) ne umotavati jastuk folijom- sprečava jastuku provetravanje pa može doći do stvaranja buđi.
Zemlja porekla NRK
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o, Partizanske av.2A,Beograd
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu upotrebu
Pronašli smo proizvode koji bi mogli da vam se dopadnu!