Raspoloživo u web shopu
Kod
625643
- +
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom?

Pitajte nas online. ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Toledo sto na razvlačenje

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

ovalni sto
na razvlačenje
dim.150(200)x90×75 cm
masivno drvo akacije zaštićeno uljanim premazom
natur boja

 

Uputstvo za montažu preuzmite ovde

Dimenzija proizvoda
Širina 150.00 cm
Dubina 90.00 cm
Visina 75.00 cm
Težina 36.00 kg
Dodatne informacije
Montaža Proizvod nije montiran
Boja Natur
Vrsta Sto
Materijal Puno drvo
Stil Moderno
Obrada Mat
Jedinica kom
Ambalaža
Broj paketa 1
Dimenzija paketa 1 (š/d/v) 154,5x93x15,5
Težina pak 1 (kg) 36.00
Ukupna težina paketa 36.00 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Normativ kvaliteta SRPS EN 581-1; SRPS EN 581-3; SRPS EN 1730; SRPS E
Tip proizvoda STO
Dimenzija 150(200)x90x75 cm
Materijal izrade Konstrukcija stola izrađena je od masivnog drveta. Ostali materijali: mehanizam za rotaciju ploča, metalni osigurači, čaure i vijci. Završna obrada: premaz za drvo.
Rupa za suncobran na ploči stola ne može služiti kao stalak za suncobran, već treba dodatno uzeti i bazu za suncobran!
Održavanje Najbolje što možete da učinite za svoj drveni nameštaj je da ga tretirate uljem odmah nakon što ga raspakujete i montirate. Iako je ovaj drveni nameštaj prethodno tretiran uljem, naša preporuka je da to učinite opet pre početka korišćenja, čim ga smestite u željeni prostor. Vodite računa pri izboru ulja za premazivanje koje će najbolje da zaštiti vaš drveni nameštaj. Pre redovnog premazivanja drveni nameštaj temeljno očistite. Možete da koristite kompresorski čistač i lagano da prođete svaki deo nameštaja. Time ćete osigurati čistu površinu i omogućiti ulju da lakše prodre u drvo.
Osim toga, uvek pratite uputstvo koje dobijete uz sredstvo za održavanje! Nameštaj od drveta mora biti potpuno suv pre nego što ga tretirate uljem.
Naša preporuka je da ga premažete uljem za drvo dva do tri puta tokom baštenske sezone i neposredno pre odlaganja baštenskog nameštaja preko zime.
Adekvatnim čuvanjem tokom zimskog perioda drvenom nameštaju produžićete vek trajanja. Drveni nameštaj ne biste smeli da držite u suvom i toplom prostoru jer takvi uslovi mogu da ga isuše.
Proizvođač HD Furniture Group Joint Stock Company,Vijetnam
Uvoznik Emmezeta Srbija d.o.o.
Napomena Proizvod je isključivo za kućnu uporabu