Nedostupno
Kod
627186
akcija
2.999,00 din.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211 .
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

TotoLink A2004NS AC1200 Wireless Dual Band Gigabit ruter

Dodajte u listu želja
Opis proizvoda

Kompaktni i praktični dizajn

A2004NS ima privlačan izgled i razlikuje se od većine rutera. Kvadratnog je oblika dimenzija 182.5 x 133.5 x 26 mm. Na vrhu, na zadnjem kraju, nalaze se antene koje se mogu spustiti po potrebi. Takođe na vrhu, blizu desne stranice, nalazi se čitav niz malih LED dioda koje pokazuju status rutera, njegovo napajanje i rad.

Svi priključci (uključujući i četiri gigabitna LAN porta, jedan gigabitni WAN port i jedan USB 2.0 port), nalaze se sa strane koja se nalazi suprotno od antene. Sam dizajn onemogućuje lako raspoznavanje prednje od zadnje strane rutera ali na kraju krajeva to nije toliko ni važno budući da sam uređaj izgleda dobro gde god ga postavili, što ga čini vrlo zgodnim za upotrebu.

Učinak (performanse)

A2004NS je pravi dual-band ruter koji podržava isključivo „dual-stream“ (dupli protok) za oba standarda 802.11ac i 802.11n od moguća tri. To znači da fr

Dimenzija proizvoda
Težina 0.70 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend no name
Ambalaža
Ukupna težina paketa 0.70 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga