Nedostupno
Kod
633145
akcija
4.499,00 din.
Napomena

Imate pitanje u vezi sa ovim proizvodom ili Vas interesuje dostupnost ovog proizvoda u našim prodajnim centrima?

Pitajte nas online ili pozovite 011 22 59 211.
(Cena poziva po standardnom cenovniku operatera)

Tristar VE-5936 ventilator

Dodajte u listu želja
novo
Opis proizvoda

Čvrsti metalni okvir

Čvrsti metalni okvir sa nogarima protiv klizanja osigurava da ventilator stoji na svim površinama. Zahvaljujuc´i kvalitetnim plastičnim propelerima, ventilator stvara mnogo manje buke tako da ga možete koristiti dok gledate televiziju ili kada ste na telefonu.

 

Moc´an i usmeren protok vazduha

Možete odabrati jednu od tri postavke protoka vazduha na Tristar ventilatoru tako da ga možete prilagoditi prema vašim željama. Snažni motor od 70 vati ima moguc´nost hlađenja čitave sobe ili poslovnog prostora. Hladan vazduh može dospeti do svakog ugla zbog moguc´nosti naginjanja ventilatora za 130 stepeni.

 

Lako se premešta

Tristar ventilator za cirkulaciju vazduha ima prikladnu ručku na zadnjoj strani tako da ga možete lako podic´i i nositi.

 

Prečnik ventilatora: 40 cm. 3 podesive brzine. Ugao

Dimenzija proizvoda
Širina 51.00 cm
Dubina 51.00 cm
Visina 20.00 cm
Težina 4.50 kg
Dodatne informacije
Jedinica kom
Brend TRISTAR
Ambalaža
Ukupna težina paketa 4.50 kg

Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg (osim za dušeke koji nisu rollo i belu tehniku), cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om) i podrazumeva isporuku do vrata objekta kupca.
Za porudžbine koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti. U ovom slučaju dostava se vrši isključivo do ulaza u objekat, a prilaz ulazu treba da bude slobodan. Ako pristup ulazu nije slobodan istovar se vrši na prvoj slobodnoj tački. Dostava po spratu se posebno naplaćuje.
Više informacija pronađite ovde

Ovaj proizvod nema deklaraciju.

Ovaj proizvod nema priloga