• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

Novosti

Saznajte ko su dobitnici nagrada u okviru Braun i Emmezeta ankete

30.03.2017.

Braun i Emmezeta nagradna anketa je završena s velikim uspehom! Dobili smo hiljade i hiljade vaših kreativnih odgovora na pitanje: Zašto mi Braun aparat pomaže da se osećam lepo svaki dan? A ono što nas je posebno obradovalo – više od 95% vas je upoznato sa informacijom da nam brend Braun dolazi iz Nemačke.

Izabrati ta tri posebna odgovora koji će dobiti nagrade nije bilo lak zadatak za Braun & Emmezeta žiri, ali ipak smo izabrali sledeće dobitnike*.

Prvu nagradu (Braun brijač S3 300) dobija Ratko Jovanović koji je sa nama podelio sledeću priču:
Za 18. rođendan, otac mi reče: “Slušaj, deluješ već neuredno, vreme je da se svakodnevno briješ!”. I pokloni mi Braun električni aparat za brijanje. Tačnije, Braun Iskra sikstant. Bila je to 1969. g. Eh, kako sam bio ponosan. Postadoh glavni frajer. I tako skoro 50 godina. Braun i ja.

Drugu nagradu (Braun presa ST510 MN BLK BOX HAIRSTYLER) dobija Zorica Đukić koja nam je napisala svoje iskustvo sa Braun depilatorom:
Koristim Braunov aparat za depilaciju već više od 10 godina. Na pusto ostrvo ponela bih samo njega, ali ne znam kako bih se snašla bez struje. Tako da bez njega nema ni moje lepote.

Treću nagradu (Braun fen HD350) dobija Nevena Ćirić koja je već iskusila kvalitet Braun aparata za ulepšavanje kose:
Kako su Braun aparati koje koristim visokog kvaliteta, omogućavaju mi da ih svakog dana bez brige koristim za ulepšavanje svoje kose, nema izgorelih vlasi i sjaj moje kose je isti kao i pre prvog dana tretiranja kose Braun aparatima (presom i figarom).

Čestitamo dobitnicima i zahvaljujemo se svima na učešću, trudu i kreativnosti. Sada svi znamo odgovore na pitanja: Šta želi ona? Šta želi on? Braun, naravno!

*Oko preuzimanja Braun nagrada dobitnike ćemo informisati pozivom na mobilne telefone koje su naveli pri popunjavanju nagradne ankete.