• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

Novosti

Saznajte dobitnike nagradnog takmičenja "Emmezeta Niš časti!"

28.05.2018.

Nagradno takmičenje Emmezeta Niš časti! je uspešno završeno. Tročlani Emmezeta žiri je uživao čitajući vaše kreativne odgovore, a izabrati dobitnike vrednih nagrada – Emmezeta poklon bonova u vrednostima od 70.000 din, 50.000 din. i 30.000 din. – uopšte nije bio lak zadatak, jer ste nas svi oduševili.

Shodno Pravilniku izabrana su tri dobitnika koji su ispunili sve navedene uslove i, takođe, po mišljenju žirija, najkreativnije odgovorili na zadatak: Zašto ćeš redovno posećivati Emmezetu. Dobitnici sa njihovim kreativnim odgovorima su sledeći:

1. nagrada – poklon bon u vrednosti od 70.000 din. dobija Aleksandar Jelenković sa sledećim kreativnim odgovorom – Od toliko prodavnica na ovome svetu, zašto baš otići u Emmezetu? Emmezeta ima proizvoda trista od kojih kuća može da zablista. Niske cene na sve strane, zato ona nema mane. Emmezeta ima sve na jednom mestu zato ću dolaziti u kupovinu čestu!

2. nagrada – poklon bon u vrednosti od 50.000 din. dobija Ana Šurdilović Nikolovski sa sledećim kreativnim odgovorom – Od kada se u Nišu otvorila Emmezeta, postala je moj drugi dom. Beskrajno me raduje obilaženje svih kutaka ove ogromne prodavnice. Uhvatim sebe kako zamišljam različite stilove u svom domu, a ne znam za koji bih se pre odlučila. Naša kuća je bogatija za par prelepih komada, hvala Emmezeti!

3. nagrada – poklon bon u vrednosti od 30.000 dinara dobija Jelena Manojlović sa sledećim kreativnim odgovorom – Fenomenalna dekoracija, opremili savršenu dečiju sobu. Uskoro dolazi nova beba i radujem se unapred sređivanju sobice za moju devojčicu.

Hvala svima što ste podržali novi Emmezeta centar u Nišu i što su učestvovali u nagradnom takmičenju. Dobitnike ćemo kontaktirati e-mail na adresu koju su naveli priliko prijavljivanja za nagradno takmičenje.