• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

Novosti

Ko su dobitnici nagrada u nagradnoj anketi "Home Electronics i Emmezeta nagrađuju"?

14.08.2017.

Nagradna anketa Home Electronics i Emmezeta nagrađuju je završena uz brojne, kreativne učesnike! Home Electronics i Emmezeta tročlani žiri vas sve pohvaljuje i zahvaljuje vam se na učešću.

U skladu sa pravilnikom izabrana su tri dobitnika koji su ispunili navedene uslove i po mišljenju žirija najkreativnije odgovorili na pitanje: Koji mali kućni aparat je tvoj najjači pomagač u kući?

Dobitnici sa njihovim kreativnim odgovorima su sledeći:

1. nagrada – Home Electronics mikser HM-3001W dobija Aleksandra Sanja Aksentijević – Kosa mi je duža, da prevarim muža uzimam fen i postajem zen. Da premostim most, napravim mu tost, kad napravim kiks, tad dohvatim miks. Tačno ih je tri, a trebaju mi svi.
2. nagrada – Home Electronics fen za kosu HD-22001G dobija Vesna Bojić – Ja sam mala, sitna sa jako gustom i jakom kosom i zaista mali kućni aparat mora da bude mnoooogo jak, jer ako nije rezultat je katastrofa. Zato sam dobro promislila. To je fen za kosu, mali, a dovoljno jak da “savlada” moju goropadno bujunu i jaku kosu. Ne šalim se, istina k’o suza!
3. nagrada – Home Electronics aparat za sendviče SM-7501W dobija Marija Brandić – Kada zbog gladi moje stomak jauče, najbolji pomagač u kuhinji mi je aparat za sendviče! Brzo i lako, slasni i ukusni, na mom tanjiru su sendviči raznovrsni… :)

Dobitnike nagrada ćemo kontaktirati putem e-mail adrese koju su naveli u prijavi.