• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

Novosti

Ko su dobitnici nagradnog takmičenja "Philips & Emmezeta te vode u Lisabon"?

15.06.2018.

Nagradno takmičenje Philips & Emmezeta te vode u Lisabon je uspešno završeno. Tročlani žiri je uživao čitajući vaše stihove, pa je izabrati pobednike bio zaista težak zadatak.

Shodno Pravilima izabrana su tri dobitnika koji su ispunili sve navedene uslove i po mišljenju žirija, napisali najkreativnije stihove na temu: Pokaži kreativnost i napiši stihove zašto je uz pegle Philips peglanje uživanje.

Dobitnici i njihovi kreativni stihovi su sledeći:

1. nagrada – Putovanje za dve osobe u Lisabon – Mirjana Bogdanović – DinamiQ i OptimalTemp, jednačina je laka, za onog ko razumete to nije kvaka, Phulips kad pegla to samo radi, od peglanja svakog uživanje pravi. Peglom da pređeš, to izgleda lako, al’ sa Philipsom to je stvarno tako. Tehnologija nova, za ruku laka, tkanina ravna uz Philips je svaka.

2. nagrada – Pegla Philips GC 3925/30 – Nadežda Pajić – Bluze nove, bluze stare, sa Philips peglom nema šale. Haljine od čiste svile, nijedna nema neravnine. Odeća mi sva blista, bude prava kao pista. Peglanje je uvek kratko, pa napravim i nešto slatko.

3. nagrada – Fen Philips BHD 177/00 – Boban Tomić – Da uživam nisam znao, dok Philips nisam upoznao. Sada Philips peglu imam, ne dam ženi da se cima.

Hvala svima na učešću! Dobitnike ćemo kontaktirati na e-mail adrese koje su naveli prilikom prijavljivanja za nagradno takmičenje.