• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

Novosti

Radost darivanja: Pokloni uz kupljene Samsung QLED televizore

16.01.2019.

Iskoristite fantastičnu Samsung ponudu! Kupite Samsung QLED televizor u Emmezeti uz 10 godina garantovano bez “Burn-in” efekta, registrujte se slanjem podataka* na email adresu ce.promo@samsung.com i na poklon dobijate Galaxy A9 ili Gear S3**.

Promocija je trajala od 1.12.2018. do 31.1.2019, ali smo odlučili da je produžimo do 31.3.2019. ili do isteka zaliha. Promocija 10 godina garantovano bez “Burn-in” efekta se odnosi samo na QLED televizore kupljene do 31.3.2019. Uživajte u novom pogledu na svet.

QLED TV donosi revolucionarne promene i neponovljivo iskustvo uživanja u vašim omiljenim TV sadržajima. QLED TV unosi u vaš dom novu dimenziju realnosti programa koji možete pratiti sa veće razdaljine. Imaćete bolji ugođaj zahvaljujući velikom ekranu i milijardi boja, tako da će sve što gledate delovati stvarno i živo. Upravljanje svim vašim uređajima još je lakše pomoću jednog daljinskog upravljača i uz pomoć vašega glasa. Novi QLED televizor savršeno će se uklopiti u enterijer vašeg doma zahvaljujući svojoj stilizovanoj, elegantnoj liniji. Više nije važno koliko je prostorija osvetljena, jer ćete uvek savršeno videti sadržaj ekrana. A širi spektar osvetljenosti i kontrasta oživeće sve nijanse slike za potpuni ugođaj.

*Detaljne informacije o uslovima promocije i sticanju prava na poklon pročitajte u Uslovima promotivne akcije na zvančinom veb-sajtu Samsunga OVDE. Takođe za dobijanje poklona je potrebno da se registrujete na email adresu ce.promotion@samsung.com.

**Spisak modela koji učestvuju u promociji i odgovarajući pokloni

QLED modeli uz koje dobijate GEAR S3 Frontier na poklon:
QE55Q7FNATXXH, QE65Q7FNATXXH, QE55Q8FNATXXH i QE75Q7FNATXXH.

QLED modeli uz koje dobijate Galaxy A9 u crnoj boji na poklon:
QE65Q8FNATXXH, QE65Q9FNATXXH, QE75Q9FNATXXH, QE55Q9FNATXXH, QE65Q900RATXXH i QE75Q900RATXXH