• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

Novosti

Snižena cena dostave u Emmezeta webshopu!

01.07.2019.

Emmezeta sluša tvoj glas.
Emmezeta prati tvoj puls.
Emmezeta poboljšava tvoje iskustvo kupovine na internetu!

Tvoja kupovina u Emmezeta webshopu je sada još povoljnija. Uživaj u kvalitetnoj i jednostavnoj online kupovini uz koju te čeka SNIŽENA CENA DOSTAVE DO VRATA TVOG DOMA za porudžbine (pakete) čija ukupna težina iznosi do 30 kg.

Sada brojni fantastični detalji za uređenje doma, posuđe, manji komadi nameštaja, televizori i različiti mali kućni aparati stižu na tvoju kućnu adresu po jedinstvenoj ceni od 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om), ako težina tvoje porudžbine (paketa) iznosi do 30 kg.*

Kupovina u Emmezeta webshopu je jednostavna, bezbedna i povoljna. Nakon nekoliko klikova željeni proizvodi će već biti na putu do tvog doma. A za 3-7 dana stižu u tvoj dom da ga ulepšaju baš onako kako ti želiš.

Za porudžbine (pakete) koje sadrže jedan ili više artikala, a čija je ukupna težina iznosi do 30 kg, cena isporuke je 500 dinara (cena sa uračunatim PDV-om). Za porudžbine (pakete) koje sadrže jedan ili više artikala, čija je ukupna težina iznosi više od 30 kg, cena isporuke se obračunava pomoću automatskog kalkulatora u koraku Način dostave prilikom poručivanja u webshopu, a na osnovu težine i udaljenosti.

Više informacija o uslugama dostave i montaže potraži OVDE.

Uživaj u kupovini u Emmezeta webshopu i uštedi!

*Ova pogodnost se ne odnosi na artikle bele tehnike, bez obzira na težinu. Cena dostave bele tehnike se obračunava pomoću automatskog kalkulatura u koraku Način dostave.