• Postanite član Emmezeta kluba!

  • Registrujte se

Prijavite se na newsletter

Lista želja

Novosti

Kupi Philips male kućne aparate i Emmezeta vaučer je tvoj!

19.09.2019.

Ovo je pravi trenutak da urediš svoj dom baš onako kako želiš – uz Philips i Emmezetu!

Prilikom kupovine Philips proizvoda (mali kućni aparati i aparati za negu) u periodu od 19.9.2019. do 15.10.2019. za potrošene iznose navedene ispod, dobijate Emmezeta poklon vaučer koji možete iskoristiti za kupovinu u Emmezeti u Beogradu, Čačku i Nišu.

Poklon vaučer se odnosi na celokupnu ponudu Emmezeta centara u Beogradu, Čačku i Nišu.

Za kupovinu Philips proizvoda u Emmezeti ukupne vrednosti do 5.000 dinara dobijate Emmezeta poklon vaučer od 1.000 dinara.

Za kupovinu Philips proizvoda u Emmezeti ukupne vrednosti do 10.000 dinara dobijate Emmezeta poklon vaučer od 2.000 dinara.

Za kupovinu Philips proizvoda u Emmezeti ukupne vrednosti do 15.000 dinara dobijate Emmezeta poklon vaučer od 3.000 dinara.

Za kupovinu Philips proizvoda u Emmezeti ukupne vrednosti do 20.000 i više od 20.000 dinara dobijate Emmezeta poklon vaučer od 5.000 dinara.

Emmezeta poklon vaučer se odnosi na jednu kupovinu Philips malih kućnih aparata i aparata za negu u Emmezeti koji se moraju nalaziti na jednom računu (fiskalnom isečku). Neophodno je da ukupne vrednosti svih kupljenih Philips proizvoda na jednom računu odgovaraju gorenavedenim vrednostima. Emmezeta poklon vaučer se ne može zameniti za novac. Emmezeta poklon vaučer se može iskoristiti u roku navedenom na samom vaučeru, samo u Emmezeta centrima. Emmezeta poklon vaučer ne važi u webshopu. Akcija se odnosi na Philips male kućne aparate i aparate za negu u ponudi Emmezete.